Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Blažević: Cibalia je pokazala kako protiv Dinama!

Image and video hosting by TinyPic
Goran Blažević prošao je Hajdukovu školu, no afirmirao se u Šibeniku. Mnogi ga ističu kao sjajnog mladog vratara.
Goran Blažević prošao je Hajdukovu školu, no afirmirao se u Šibeniku. Mnogi ga ističu kao sjajnog mladog vratara.

Šibenik, bio hit ili realnost HNL-a, drugi je na tablici, sa dva boda manje od Dinama. Šibenčani su i primili samo jedan gol više od modrih, zasluga je to iskusne obrane, ali i sjajnog vratara Gorana Blaževića.

Iako su mu tek 23 godine, Šiljo svoj posao obavlja poput rutinera, njegov se trener Karačić usudio istaknuti ga kao najboljeg vratara HNL-a.

– Drago mi je što to kaže trener s kojim svakodnevno radim i koji je veliki stručnjak. Ne bih se upuštao u procijene. Dao Bog samo da nastavim s dobrim obranama, a Šibenik sa sjajnim rezultatima – kaže Blažević.

Vratarski zanat izučio je u Hajduku, s 19 godina napustio je Split i tražio sredinu u kojoj će biti standardan.

– Realno govoreći, onda nisam bio spreman stati na vrata Hajduka. Uostalom, jedna je stvar braniti u Šibeniku ili Zadru, a druga u Hajduku ili Dinamu. Naravno da bih volio jednom dobiti poziv s Poljuda, no o tome ne razmišljam. Sa Šibenikom imam ugovor još dvije godine i uživam u klubu i gradu – ističe Blažević.

Taj je mladić, a čini se da je to odlika svih igrača Šibenika, čvrsto na zemlji. Nije od onih koji govore da bi karijeru voljeli nastaviti u Realu, Manchesteru...

– Snovi su jedno, a realnost nešto drugo. Samo želim što bolje braniti, nastaviti napredovati. A i još sam mlad, kažu da su vratari najbolji nakon 28. godine – svjestan je Goran Blažević.

Šibenčanima gostovanje u Maksimiru nudi priliku koja bi prije nekoliko godina izgledala kao priča iz znanstvene fantastike. Pobjedom mogu zasjesti na prvo mjesto, ispred Dinama!

– Na svakom me koraku ljudi pitaju što možemo. Prije je Šibenik u Zagrebu padao bez ispaljenog metka, nismo bod osvojili. Slično je bilo prošle godine, no nadam se da neće biti i ove. Došli su iskusni igrači, nismo toliko mladi, moramo dati maksimum. Želja je tu, a Cibalia je pokazala da se protiv Dinama može igrati – kaže Blažević.


Post je objavljen 03.11.2009. u 11:17 sati.