Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Jurčiću se klima stolica, Mamić i društvo razmišljaju o nasljedniku

Image and video hosting by TinyPic

TRENERU Dinama Krunoslavu Jurčiću opasno se zaljuljala stolica nakon sramotne igre i poraza od Hajduka na Poljudu. Nije samo zbog te utakmice, Modri su posljednje vrijeme u lošoj formi, takav negativan niz nemaju od kad su nastupali u Ligi za ostanak 2004. godine. Kazna Uefe dodatno je pogoršala situaciju. U takvoj klimi Zdravko Mamić najavljuje zimske igračke promjene, no sigurno mu je na pameti i kadrovska promjena na klupi.

Jurčić ponovno nakon Hajduka nije preuzeo odgovornost za lošu igru, pričao je kako je travnjak loš i kako neki igrači nisu bili na utakmici. Nakon poraza od Zagreba, remija s Cibalijom i poraza u derbiju teško je reći da trener ne snosi dio krivice. No Jurčićev stil je očito takav, neće se posuti pepelom. Kad se svede račun polusezone prije zimske stanke, Dinamo bi u nastavak sezone mogao povesti novi strateg. Iako će predsjednik kluba Mirko Barišić reći kako je Jurčićeva pozicija sigurna, trener je u vrlo nezgodnoj situaciji. Uostalom, za sve ranije trenere se govorilo kako nema govora o odlasku do same smjene.

Trener na temu eventualnog odlaska sliježe ramenima i poručuje kako je računao na takve situacije kad se odlučio baviti tim poslom te dodaje kako se ne brine, jer daje sve od sebe. No zbog sudbine Dinama, zbog svih okolnosti koje su okružile maksimirski klub jako je zabrinut Zdravko Mamić. A kad situacija dođe u crvenu zonu, prošlost nam govori da u Dinamu prvi odlazi trener. Sve je izvjesnije da će u zimskoj pauzi rasplet (ponovno) biti takav. U redu za preuzimanje Modrih čekaju: Josip Kuže, Nikola Jurčević, neki vjeruju i Velimir Zajec.


Post je objavljen 02.11.2009. u 12:58 sati.