Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ngsport

Marketing

Poznaješ li Teu Đuraki?

Možda niste znali, ali našom školom svakodnevno prolazi europska viceprvakinja u aerokickboxing-u.

Naravno da je riječ o Tei Đuraki!!! Rođena je 15. srpnja 1995. u Puli. U horoskopu je rak tj. osjećajna i draga osoba koja nikada ne bi nikoga povrijedila. Aerokickboxingom bavi se osam mjeseci. Jeste li se začudili??? U klub "Lav" upisala se davno, s osam godina, ali ubrzo je odustala zbog napornih treniga. Kako joj je brat počeo baviti kickboxingom i naša se Tea ponovno uključila u klub. Uz naporan rad i svakodnevne četverosatne treninge vrlo kratko vrijeme postigla je: 1. mjesto u kupu Hrvatske u kickboxingu, 2. mjesto u kupu Češke u karateu i 1. mjesto na državnom prvenstvu u aerokickboxingu.

Image and video hosting by TinyPic

Najponosnija je na zlato s državnog prvenstva. Na pitanje što radi u slobodno vrijeme Tea je odgovorila: "Nemam baš mnogo slobodnog vremena, uglavnom pokušavam se posvetiti školi jer mi je škola uz sport na prvome mjestu. Najbolje prijateljice su joj Martina, Nensy i Maja.

Image and video hosting by TinyPic

Na pitanje o odijevanju Tea nam je rekla da nije šminkerica, ali po potrebi može odjenuti i 'fensy' odjeću. Više vremena ipak provodi u dvorani nego pred ogledalom."Volim izlaske, ali me roditelji često ne puštaju. Uglavnom izlazim tamo gdje i moje društvo, svaki put na drugo mjesto. "Za kraj ovoga lijepoga intervjua Tea nam je rekla: " Ne odustajem tako lako " Ovaj moto ju prati u sportu i životu!


Post je objavljen 01.11.2009. u 19:39 sati.