Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zalauru

Marketing

12 majmuna

Ne znam zasto me moj 12. postupak asocira na naslov tog odlicnog filma....osim sto je 12. naravno i sto se ja vec lagano osjecam kao majmun namcor
Kao sto vec i znate, mi smo ovaj ciklus dogovorili inseminaciju, a ja sam pila Femaru jer to je "revolucionarno otkrice u stimulaciji jajnika", nesto nakon cega se Klomifen moze proglasiti smecem.
No, kako ste vec svi navikli da kod mene nesto mora krenuti po zlu, tako se i pokazalo da je kod mene ta "famozna Femara", stanjila endometrij do ibera, proizvela samo 3 folikula, od kojih su se dva pocela smanjivati, susiti, nestajati ili kako god hocete da to nazovem i ukratko - zivio Klomifen!!!
U srijedu je bila inseminacija, jedno od mojih pozitivnijih iskustva sto se tice psihickog opterecenja i boli. Doktor i biolog su bili nadasve saljivi, odlicnog raspolozenja i optimisticni u pogledu moje trudnoce, no kako ipak imam "diplomski iz potpomognute oplodnje", uzimam ovaj postupak pod nesto, tek toliko da se radi prije Maribora.
Naknadno sam shvatila da ce mi Maribor biti 13. pokusaj i ne znam da li se smijem ili placem zbog toga headbang
Moj muzic kaze da je njemu to oduvijek bio sretan broj, moj cijenjeni biolog da imam 17-18% sanse da u ovom ciklusu ostanem trudna, doktor daje 15% jer mi je muz ipak Zagorec, a ja znam da nemam uopce sanse s obzirom na to kako sam regairala na stimulaciju i na to da se uopce ne pazim jer mi je pun kufer toga. I ruksak. I nesseser.
Daklem, 11.11. ujutro radim testic, bez obzira na negativu vaditi cu kasnije betu da otklonim nade u biokemijsku i idemo dalje.....na broj 13.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 01.11.2009. u 08:44 sati.