Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neznamkud

Marketing

sankeru, nocas budi drug..

Katastrofa... zivot mi se srusio u zadnjih 2tj kao kula od karata.
SKOLA.. komadi, neoprawdani, markiranja, opomene, nemiri na satu, izbacivanje sa sata, nepristojno izrazavanje i ponasanje.....
DOMA.. stara sere li ga sere, za skolu, za travu, za alkohol, za moje neprestalne kafe, izlaske, neodgovornost, drustvo....
OPIJATI.. imam mannjih problema s alkoholom. Pijem svaki pet i sub, akko ne i cetvrtak i nedelju, ma i vikend ako to dopustava... a ja kad pijem ili pijem ili ne pijem.
Cigare.. pluca su mi ko skrge.. pusim kutiju i pol na dan..i to ne samo obicnih cigara, vec i one zbog kojih zavrsis koji sat na murji.
Droga.. ne samo vutra, okine se koji put i nesto teze. ne cesto, al dogodi se.
DECKO.. nema ga vise. Prekinula sam danas s njim. Digao mi tlak, izbio se, meni za inat jos sere, kako cemo se danas napusit, napit izdrogirat; a zna da sam alergicna na to.. I puko mi film. Posvadali smo se, on se izderao na mene, pred cijelim drustvom. Pitala sam ga samo: "Se sad osjecas mocno mozda, ajde sad me i prebi tu. Osamari me, jesam ti digla zivce, samo daj!"
Nastavio se istresivat na mene. Preso je granice, samo sam odg: "i to je to, zelis prekid? Pa evo dobio si ga..Ustvari, zasluzio si ga!"
Okrenula sam se i izasla iz kafica. Zvao me nekoliko puta, i zajebavao s frendovima, misleci da se zajebavam. Al vjerojatno me nije u ovih 5mj nase veze dovoljno dobro upoznao. Otisla sam do frendica do drugog kafica. I sta, sretnem bivseg, prije ovog.. Iste price su bile kao i s ovim, iste.. Zapravo, sve decke trazim da budu kao taj bivsi.. Ali sta, on je bio moja prva ljubav. Prvi u kojeg sam se ikada uspijela zaljubit.. Mutila sam, zajebavala se s deckima, jebala ih u zdrav mozak, ali ovaj bivsi, prvi je uspijeo da ostane u mome srcu zauvijek..Ni ne pozdravljamo se zadnjih pol mj. Otkako me zvao, a ja sam mu odbrusila: "Odjebi vise". Zvao me stalno, svaku min i dalje, dok se nisam javila i izderala "ako tebi vise nije jasno da si odjeban, ovo ce ti bit dovoljan dokaz" ..i poklopila..nije me vise zvao. Nasa veza je tako bila funkcionirala, na bahacenju, spustanju i zajebanciji, al ovo zadnje su mozda ipak bbile preteske rijeci..
on ne kuzi ovu moju vezu od 5mj, a da sam tako lako presla preko njega.. Nisam..tocno to..NISAM..nikad..A nije ni on.. A ni jedan to necemo priznat..

U cemu je on bolji od moga "sadasnjeg" decka?? slicni su a tako razliciti...
cak i fizicki slice..oba su osobe okruzene drustvom, alkoholom, drogom, parama...
ali zasto je ovaj bolji, osim sto je prvi i jedini za kojeg mogu rec da bi zivot dala..
on ima onaj potpuni karakter, odjebite svi.. onaj karakter, ja sam najbolji, njludi, mogu sve i nitko mi to nece zabranit, nediraj me ili ces najebat.. on osvaja karakterom..
"sadasnji" i on je takav, al sve to su samo kopijje naprema bivsem..kopije.

Gledao je u mene cijelo vrijeme, ja sam se suzdrzavala i pravila hladna.. jedini koji ce me iskreno ikad moc pogodit u srce i koji me ikad mogao vrtit i zajebavat u zdrav mozak.. jedino tu ja sam bila lovina, a on grabezljivac.. jedino u toj vezi..
dugo se pravio hladan, al zadnjih mjesec dana, pere ga nesto jako.. taj decko, nikad nije osjecaje, niti bilo sta drugo pokazao..nikad..i sad zadnjih mjesec dana ulazi ponovno u moj zivot i tjera me da pokvarim sve ono sto sam gradila zadnjih 6mj.. i uspiijeva..da, uspijeva..

Vratila sam se do kafica di je "sadasnji" decko, dda uzmem stvari koje su ostale..
Uhvatio me, da sta se zajebavam.. Odg sam da sam svoje rekla, nikakve zajebancije nema..
Poceo se ispricavati, tupiti o tome kako me voli, kako bi zivot dao itd itd.. nije mogao vjerovati da sam zbilja zakljucila kraj svega..
Otisla sam.. Nazvali su me za 5min njegovi frendovi, da razbija kafic.. poklopila sam uz recenicu: "Vas problem, smirite ga"
Za 5 min, ispred kafice u kojeg sam sjela s frendicama na terasu, projurila je murja.. Zazvonio mi je telefon, frendovi, razbio je stakla hotela od 5zvijezdica..
Ali meni, to vise nije bilo bitno.. bitno je da sam bila pijana, i u mislima bivsem u zagrljaju.. Neznam, ne mogu si pomoc..
Zvao me, moje frendicee, trazio objasnjenja, a ja ih jednostavno nisam mogla dat..pogotovo ne njemu u onako izbitom stanju..

PROSLOST ME GUSI DA KRENEM DALJE.. DA ZIVIM SVOJU SADASNJOST, I GRADIM SVOJU BUDUCNOST... PROSLOST..

Premjestile smo se u treci kafic. dosao mi "sadasnji". Mrtav izbijen.. Usput je razbio auto..Nastavio je tupit svoje..zelio se pomirit i da sve bude kao do sad... Tesko mi je to padalo, ipak i on mi puno znaci i VOLIIM GA.. al sta..znam.. presla bi ga s bivsim garant.. vec jednom jesam..i ponovno bi...PRVU LJUBAV, NE prvi poljubac, prvi seks, prvu vezu.. NEGO prvu LJUBAV nemoguce je zaoravit, ako to sam ne svatis..a ljubavne boli moze izlijeciti samo onaj koji ih je zadao..
Tri lika razgovarala su s mojim frendicama, a pritom su se dvojica upucavala meni.. ja sam im samo drsko odgovarala, jer sam bilanizasto, ukomirana.
KAd je on dosao i vidio sve, jer likovi nisu stali kad je stigao, neznajuc nista, samo se postavio pitanje problema, i skinuo najblizeg sakom..likovi su se psujuc pokupili..
on je i dalje tlacio.. a ja, ja sam samo svatila..
Nisam za vezu, jer proslost u meni je prejaka i svaki ce zavrsit kao "sadasnji", jer dok sama s sobom i bisim ne rjesim par stvari, necu naci pravog puta u bolje sutra u kojoj necu ja igrat i skupljat zrtve oko sebe...


Post je objavljen 01.11.2009. u 03:48 sati.