Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prevencijang

Marketing

O udruzi

Udruga je osnovana u ožujku 2006. godine. Okuplja stručnjake koji se bave prevencijom svih oblika socijalnopatoloških ponašanja mladih: skitnje, prostitucije, delinkvencije i ovisnosti. Kako su poremećaji u ponašanju etiološki faktor za razvoj socijalnopatološkog ponašanja, također su bitno područje našega rada.

Za postizanje cilja, udruga obavlja slijedeće djelatnosti:

- edukaciju prosvjetnih djelatnika, roditelja, djece i mladih

- organizaciju i provedbu preventivnih programa socijalnopatoloških ponašanja

mladih

- edukacija udruga koje se bave socijalnom integracijom djece i mladih i

korisnika njihovih programa

- djeluje u javnosti

Članovi udruge su različitih profesija, a svi su educirani za rad s mladima: profesori, pedagozi, socijalni pedagog, socijalni radnik i dr.. Organizirali smo rad Novogradiškog kluba mladih u kome provodimo slijedeće aktivnosti: web radionica, kreativna radionica, neformalno obrazovanje kroz multimedijske radionice, neformalno odgojno djelovanje kroz radionice životnih vještina i druge sadržaje.

U Novogradiški klub mladih mogu se učlaniti mladi (od 15 do 29 godina), bez obzira da li pohađaju ili ne pohađaju školu, vrstu stručne spreme ili dr. Kao članovi, oni postaju besplatni korisnici naših programa, a isto tako po svom odabiru omogućeno im je uključivanje u rad i ostale aktivnosti udruge.

Post je objavljen 31.10.2009. u 16:20 sati.