Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Nekoliko stotina divljaka ubilo je sve - pravi navijači osjećaju se JADNO!

Image and video hosting by TinyPic
Logika je ipak pobijedila emociju. Koliko god to bilo teško za priznati i prihvatiti, huligani su zaista postali - klub. Ono što su htjeli, to su i učinili, Mamić je bio 'svetiji' od Dinama
Prvotno nevjerica, pa šok, a onda tupilo. Klasična stupica. Dinamov navijač sinoć se osjećao jadno, izgubljeno, nemoćno. Desetljeća iščekivanja možda ni ove sezone ne bila dosanjana, ali tinjala je nada. No tu je nadu Dinamovom navijaču ugasila oštra presuda Uefe. Nekoliko stotina divljaka ubilo je sve, Europu, proljeće, na koncu i najobičniju draž odlaska na Maksimir i gledanja momčadi tipa Ajax.

Ako je to navijanje, onda više nitko normalan nije navijač. Masa telefonskih poziva zapljusnulo je u sekundi, pitanje je bilo tek jedno:'Zar stvarno?'
Jest, stvarno je i opravdano. Logika je ovoga puta ipak pobijedila emociju. Koliko god to bilo teško za priznati i prihvatiti, huligani su sinoć zaista postali - klub. Ono što su htjeli, to su i učinili, Mamić je ipak bio 'svetiji' od Dinama.

Zna li itko od tih huligana tko je bio predsjednik Dinama famozne 1967. godine kada je osvojen Kup velesajamskih gradova? Sumnjamo. Kao što klinci za koje desetljeće ili dva vjerojatno neće znati ime Zdravka Mamića. Ali će, eto, vrlo dobro znati tko je podmetnuo nogu Dinamovom europskom koraku.
Dobro je, ostaje nam HNL... Tužno je biti navijač Modrih.

Post je objavljen 30.10.2009. u 14:01 sati.