Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Svid aktualnosti

Facebook grupa Vratite nam stari Svid radio, dok ovo pišem, broji 2787 članova.
Pozdravljamo vas i zahvaljujemo na podršci, mnogo nam znači.

Zainteresirani mogu večeras u 18 sati navratiti u KUNS gdje će se održat tribina koja će se baviti situacijom sa Svidom i općenito alter scenom u gradu. Pa navratitie i dajte svoj doprinos u traženju rješenja situacije u kojoj se našla scena.

Svid je bio i jedna od tema redovite mjesečne konferencije za novinare gradonačelnika Obersnela.
Istaknuo je kako je Svid znatno utjecao na rock događanja i alternativnu kulturu u gradu. Nažalost, rekao je, Grad ne može utjecati na na odluku vlasnika da promijeni programsku koncepciju Svida.
Stoga je kazao kako se nada da se Rijeci neće dogoditi katastrofičan scenarij, o kojem se priča po kuloarima, da zamre urbana scena.
Dodao kako vjeruje da će biti razuma kod novih vlasnika te da će Svid ili neke druge radio stanice nastaviti s rock i alternativnim programom.
Mi sa Svida možemo to podržati, ali se nadamo da taj program neće gurati samo jedna radio stanica, zbog koje Svid mijenja uređivačku koncepciju i koja svoj rock i alternativni program prati jakim naginjanjem prema desnoj političkoj opciji.
Ipak, Obersnel je dodao kako neki pokušavaju situaciju na Svidu politizirati i krivca za promjenu programa pronalaze u Gradu. Na novinarsko pitanje tko proziva Grad odgovornim za situaciju na Svidu, Obersnel je odgovorio kako se momentalno ne radi o političkoj stranci, već o nekim pojedincima na Internetu.

Post je objavljen 30.10.2009. u 12:34 sati.