Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysterymjackson

Marketing

Počela posmrtna karijera Michaela Jacksona

Image and video hosting by TinyPic
Sve što je ostalo od najavljenih londonskih koncerata Michaela Jacksona, stalo je na jedan CD, koji je organizator nikad održane turneje objavio danas. Album 'This Is It', koji uključuje Jackove najveće hitove i jednu novu pjesmu, najava je dokumentarnog filma čija će se premijera u 90 zemalja dogoditi u srijedu, 28. listopada.

Procjenjuje se da bi posmrtna kompilacija 'This Is It' mogla zaraditi oko 400 milijuna dolara, a utržak od filma, koji će uključivati još neviđene prizore s proba za koncert u O2 Areni, bit će i mnogo veći, budući da se na rezervacijama za kino-ulaznice već zaradilo oko 300 milijuna dolara.

Koncertna agencija AEG Live, koja je uložila 36 milijuna dolara u Jacksonove neodržane koncerte, mogla bi se iz financijske nevolje izvući zahvaljujući prodaji albuma i distribuciji filma, a procjenjuje se da će od ukupne zarade organizatorima ostati 10 posto čistog dobitka.

Pjesmom 'This Is It' Michael Jackson okončao je svoju glazbenu karijeru, no istoimeni album daje naslutiti da njegova nova, posmrtna karijera tek počinje. Bit će zanimljivo gledati diskografsku utrku kralja popa s dosadašnjim rekorderima po zaradi nakon smrti - Elvisa, Hendrixa, Marleya, Cobaina i Tupaca Shakura.
from dnevnik.hr

Album već možete pronaći za download na raznim torrentima!

Post je objavljen 26.10.2009. u 12:49 sati.