Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

8. kolo - Dubrava-Zagreb

I dok su mlađi limači konačno jednu subotu mogli bezbrižno uhvatiti malo više sna, na Klaki su se odvijale dvije vrlo uzbudljive i izjednačene utakmice.
Naši najstariji limači igrali su izvrsno, zaboravljajući da se nasuprot njih nalazi nekada druga velesila Zagreba veliki Zagreb (da vam ne pričam o njihovim uvjetima). Sjajan dvoboj u prvom poluvremenu, zašečerio je kapetan domaćina Vidović golom glavom u drugom poluvremenu (dopalo im se ovo s glavama pa sada samo tako postižu zgoditke). Zagreb je naravno stisnuo, no nisu se ni naši predavali. Tek desetak sekundi prije zadnjeg zvižduka vrlo dobrog i prilično pravednog suca, zatresla se i naša mreža. Šteta za tri boda, ali bravo dečki!
Drugu poslasticu dana priredili su nam zagići 2001. godišta. Bilo je uzbudljivo jer je Zagreb poveo, a Dubrava izjednačila pogotkom Čuljka. Nakon drugog vodstva Zagreba, sudac je u posljednjim minutama utakmice , kažu nepravedno, poništio gol domaćina. Bilo kako bilo, dečki su ostavili sjajan dojam!
Spomenimo još da su naši najmlađi ljubimci danas ponovo odmjerili snage sa OŠ Dinamo, ovoga puta na blatu Klake. Očito je to bio nepremostivi problem za plave dečke, jer je utakmica završila rezultatom 4:1 golovima Poštolke×2, Crnića i Srpaka.
I nakon svega ovoga svoju priliku dobili su i dječaci 1999., 2000., 2002. i 2003. godišta koji manje igraju prvenstvene utakmice. Treneri su im upriličili međusobne trening utakmice.

Post je objavljen 24.10.2009. u 14:15 sati.