Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Navijač Uniteda se obogatio na porazu Liverpoola

Image and video hosting by TinyPic
Deveto kolo engleskog nogometnog prvenstva, igrano prošlog vikenda, bilo je sretno za gospodina Broughtona, inače deklariranog navijača Manchester Uniteda...

Naime, spomenuti je gospodin koji živi u Lincolnu, zaradio nevjerojatnih 30.000 funti na kladionici za ulog od samo jedne funte, pogodivši svih deset parova 9. kola Premierlige.

Opcija "Premier 10 jackpot" omogućava kladiteljima da za ulog od jedne funte osvoje čak 30.000 funti, ali moraju pritom pogoditi sve parove aktualnog premierligaškog kola, uz nemogućnost korištenja dvoznaka (1x, x2, 12).

Zanimljivo je kako je ukupni koficijent koji je je sretni kladitelj pogodio bio čak 2.998, a nesumnjivo je fascinantno kako je odigrao čistu pobjedu Sunderlanda protiv Liverpoola (1-0 pobjeda Sunderlanda na Stadionu svjetla uz gol Darrena Benta), kojoj je na kraju kumovala lopta za plažu ubačena od strane navijača u teren.

- Nisam mogao vjerovati. Bio sam logiran na internet i kada sam vidio da sam jedini pogodio "Premier 10 jackpot" bio sam presretan. Počeo sam vikati i govorio supruzi: “Gledaj, ovaj dobitnik sam ja” - rekao je gospodin Broughton.

Pored poraza Liverpoola na gostovanju kod Sunderlanda navijač “crvenih vragova” pogodio je još nekoliko interesantnih rezultata kao što je poraz Chelseaja na gostovanju kod Aston Ville (2-1), kao i gostujući remi Manchester Cityja s Wiganom (1-1).


Post je objavljen 22.10.2009. u 19:10 sati.