Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/omladinka

Marketing

Sarkozy dijeta


Carla Bruni čuda radi. Kako je francuski predsjednik upoznao lijepu Carlu i njenu trenericu fitnesa i sam je počeo mnogo više paziti na svoju liniju. Po izvještaju londonskog dnevnika Times, Sarcozy živi na namaznom siru, voćnom kompotu i mineralnoj vodi i uspio je smršaviti nekih osam kila u posljednih 18 mjeseci. Nije loše, bravo Nicholas, morala bi te i ja slijediti, ali ne uspjevam. Dopalo se to njemu, a i Carla blista, pa su sada nastradali njegovi ministri kojima vlastiti mozak i politički talent više nisu dovoljni jer Sarkozy i od njih očekuje istesanu vitku figuru u skoroj budućnosti. Sad valjda svi zajedno uz pomoć voćnog kompota i mineralne vode trebaju stići američkog predsjednika Obamu čiju vitku liniju i dalje mogu samo zavidno gledati.


Image Hosted by ImageShack.us


Kuhinje u Elizejskoj palači i po pariškim ministarstvima gdje su se prije pripremali meso, sirevi i tradicionalni deserti sada državnim službenicima pripremaju ribu, povrće i salate, a nesretni Sarkozijevi ministri, od kojih šef očekuje da slijede njegovu dijetnu modu, prilikom vodjenja političkih razgovora maštaju o slasnom zalogaju umjesto da se koncentriraju na posao. (i sigurno usput misle vrlo loše o Carli Bruni koja je vitkošću, vježbom i zdravim životom zaludila njihova šefa). Vino se još uvijek služi, ali kako u njemu uživati kad glavni šef pije mineralnu uz ručak (namazni sir).

A kako stvari stoje kod nas? Na što misle naši vrli ministri, recimo gospoda Šuker i Čobanković, dok vode prevažne državne poslove?

Image and video hosting by TinyPic

Na žene ne vjerujem da misle. Ni na vlastite, ni na tudje. Misle oni na bunceka i na slasni odojak. Samo im je to na pameti. Pa kako netko može raditi svoj posao kad je stalno gladan? Ova dva gospodina su stalno gladna i uvjerena sam da im je samo ručak na pameti. Gladni su ko' veprovi i dok traje neka ubervažna sjednica oko nedostatka novca ili problema poljoprivrede ova dva junaka samo misle na malene praščiće. Kažu da zdrav čovjek mnogo puta dnevno pomisli na sex. E, pa ova dvojica su zasigurno iznimke koji umjesto na sex po cijele dane misle na šunku.

Zato se ja slažem sa Sarkozyiem. Nitko preko 70 kg. ne bi niti trebao biti ministar. Tko god misli samo na bunceka nema što tražiti u državnoj upravi. Istini za volju, treba priznati da i ovaj dvojac ima snažnu i vrlu utjecajnu zagovornicu. Još jaču od Carle Bruni. A to je...

Image and video hosting by TinyPic

Marge Simpson, najpoznatija animirana mama na svijetu, koja krasi naslovnicu idućeg broja Playboya za 11. mjesec, u uobičajenom dijelu razgovora s njom govori o tome što ju ne privlači. Što ju odbija?
"Mršavi muškarci koji redovito vježbaju i brinu o svom tijelu i čiji nauljeni mišići blješte na suncu kad skinu svoje košulje."

Marge, Marge....blago tvom Homeru, ali kruha i vode za naše ministre, pa da se i mi jednom opustimo!Post je objavljen 21.10.2009. u 12:05 sati.