Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cocktailbridge

Marketing

Imotski 2009

Imotski klub napravio je treći turnir za dalmatinske bridžiste i prijatelje iz Sarajeva i Zagreba. Domaćini su nas lijepo primili i pogostili u srednjoškolskom centru. Dvorana je prostrana i prozračna, dobro se vidjelo a razina buke iznenađujuće niska zbog kosog krova. Koristili smo Bridgemate-ove što je uvjetovalo da igramo bez promjena smjera ali smo zato rezultate imali brzo.
Pored glavnog turnira gdje su pobijedili Tonči Radelja i Ljubo Žuljević igran je turnir srednjoškolaca. Okupilo se 11 igrača iz Imotskog, Metkovića, Splita i Dubrovnika. Jedanaest je dobar broj samo za nogomet pa smo igrali inividualac - troje ih je pauziralo po rundi. Ispalo je dobro jer igrači nisu imali koncentraciju za igranje 22 borda u nizu. Imao sam problema sa brzinom igre a na kraju turnira zadnje kolo nisu mogla igrati dva igrača. Uspio sam improvizirati završne pozicije pa je završilo regularno pobjedom Srđana Milakovića iz Dubrovnika ispred Jure Šiljega iz Metkovića.

http://crobridge.com/clubs/dubrovnik/Doc/2009_imotski/2009lis17juniorskiindividualniturnirimotski.htm

Juniori su se međusobno upoznali, zainteresirali su se i sada žele još igrati i učiti. Ponoviti ćemo ovakva okupljanja svaki put kad imamo prilike odlaziti na turnire u Split i kad se igra u Dubrovniku. Dogovaramo se i za povremene turnire u Metkoviću sa nadom da ćemo imati sustav takmičenja za dob do 18 godina i poneki par za juniorsko prvenstvo Hrvatske.



Post je objavljen 21.10.2009. u 10:45 sati.