Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rezzy19

Marketing

Evo me, evo me...

Joooj, znam znam nije me bilo užasno dugo ali mi se zbilja nije dalo pisati niti sam imao inspiracije. Nije da mi se dešavalo nešto specijalno, ali neke stvari sam uspio ostvariti koje sam želio. Počeo sam raditi (ne znam d ali sam to spomenuo u nekom od prošlih postova) i napokon zarađivati svoje novce. Plaća je dosta dobra s obzirom da sam još student. Da, još sam student - ali imam samo još jedan ispit i diplomski. Dao sam i najgori ispit na faksu - to je eto još jedno postignuće. Woohoo! I što još? Hmm... Da. Još sam uvijek sa dečkom. Evo već godinu i dva mjeseca. Definitivno jedna od mojih najturbulentnijih ali i najsigurnijih veza. Nisam htio u detalje oko nekih stvari jer mi je dosta iznositi apsolutno sve na blogu jer sam prije imao sranja sa bivšim oko toga. "Svaka priča ima dvije strane..." i sva ta ostala sranja.
Dobro mi je u vezi. Zadovoljan sam iako se jako malo vidimo zbog njegovog faksa. Nije da mi se to sviđa, ali ako ćemo se oboje truditi onda će sve biti OK.
Vidim ja da ni pola nekad aktivnih blogera više ne piše kao nekad iako su im postovi bili itekako zreli i zanimljivi. Ako me uhvati inspiracija, javit ću se ponekad.
Pusa!
Vaš Rezzy.


Post je objavljen 20.10.2009. u 10:20 sati.