Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podijelimoradost

Marketing

PRIČA O SIVKI

Photobucket


Ovoj mici nadjenula sam ime Sivka. Jednog dana dolutala je do portirne u prilično jadnom stanju. Djeca su je zlostavljala. Čak su joj gasila opušak na leđima. Još uvijek se malo vidi ožiljak. Portir i ja se brinemo o njoj. On joj je kupio i ogrlicu protiv buha. Hranimo je. Ja joj svaki dan dajem malo mlijeka.
Kad čuje moj glas odmah dotrči i umiljava se. Tada je pozdravim: - Gdje si prijateljice moja. Zajedno krenemo do mjesta gdje joj je posudica i natočim mlijeko. Tada zamijauče u znak zahvale.
Sada je sretna. Dlaka joj je sjajnija. Veselo skakuće za portirom. Kad on uđe u portirnu, uđe i ona, i sjedne mu do nogu.
Bezbrižno šeta unutar ograde, dok je djeca izvana promatraju. Kao da govori: - Sad sam zaštićena, ne možete mi ništa.

Kroz prozor moje kancelarije gledam tu djecu i razmišljam, kako u njihovim malim srcima, ima toliko zloće i nasilnosti. Da li njihovi roditelji uopće znaju gdje su i što rade? Kakvi će biti kad odrastu? Da li će koji od njih prihvatiti Krista kao svog spasitelja? Molim se i nadam.

"Jer iznutra, iz ljudskog srca, izlaze zle misli, preljuba, blud, ubojstvo, krađa, zloba, pohlepa, pakosti, zlo oko, hula, oholost i ludost; sva ova zla izlaze iznutra i onečišćuju čovjeka." Marko 7:21-23



Post je objavljen 17.10.2009. u 21:23 sati.