Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podloga

Marketing

arhiva

visak vremena koji rezultira manjkom poslovnih obveza rezultirao je kopanjem po kompu.
pronasla sam stare tekstove tj. tekstove sa staroga bloga, kada sam bila: mlada, (ne)zgodna, na UN dijeti, puna elana, druzeljubljivija s razlicitim skupinama ljudi i svasta jos nesto
postova ima puno. neki su puni sentimenta, neki slika, neki vlastitih razmisljanja
tuzna sam sto vidim da sam dosla u fazu da idem natrag, u smislu sto vise ne citam kao prije, literatura mi je strucna, obavezna, to je cijena starenja i lose organizacije.
izdvojila sam post o kavi s mojom prijateljicom koji me nasmijao do suza
kada sam citala, odmah mi je uletila slika nje i kako drzi monolog i sebe koja skrivam oci ispod suncanih ocala i usne u salici kave jer me nasmijava, a ona mrtvo hladno promislja
prijatelji su nase bogatstvo
mozda nekada odlutamo svako svojim putem
ali moramo se kad tada vratiti

dakle post je bio tamo negdje 2006

Jucer sam bila na treningu i solarijurofl radila sam samo trbusnjake i suncala zubenaughty
Bila sam sa frendicom na kavi, zena je legenda, tako me nasmijala da mi je ne osvjezila dan, nego osvjezila mi je rujan!
Slusaj sada monolog:
«Jebenti zeni se iva majoli, ono ruzna je ful ali ima love ali ono ruznija je od mene ali to nije neko mjerilo, ej zeni se i uz to j ona je trudna, a ja nista, brak komada 0, dijece komada 0. Da, sad ces mi reci da mi neki zavide na mojoj situaciji ma ok slazem se jer ja uvijek mogu doci u poziciju brak komada 1, dijece komada 2 i to samo jednim korakom; zenjenje (ili ti ga udavanjem ma jebeno mi sugava ta rijec) za tipa s 2 dijece, kupis jedno dobivas dva (u mom slucaju tri) i to po mogucnosti musko i zensko dijete. I rijesis sve u tili cas, ne trebas radjati tj, pokusavati zatrudnjetu, onda stahovati jel dijete zivo, zdravo, sve na broju, amniocinteze, natecene noge, cice u banani (i ovako mi idu na jetra) jetra - ne smijes cugati, ne smijes pusti jer biti ce ti nervozno dijete, moras ovo, moras ono i to naravno na radnom mijestu jer ne mozes na porodiljski i onda ako bog da da sve dobro prodje onda moras rodit, oces ovako oces onako sa epihondralnom ;), vodena, minival..... Jabate i onda tamo urlas, a tvoj neodoljivi muz ti ono flesa u pizdu i snima, mislim dakle, sta sam ja znanstveni projekt, jebate kako ce ti se dignuti drugi put na mene (e nes me vise jebat da zatrudnim, jednom si me zaj vise neces) kada gledas to dolje rascereceno, biljak. Ma vidjela sam poroda live i stvarno je ono lijepi osjecaj za filing kada beba izadje van i kada ga mama vidi i zaplace ali jebote sve ostalo, bas i nije nesto za snimati (u ostalom tko ce to gledati, ja necu sigurno ili mi je muz perverznjak pa se rajca na to ili ce gledati sa frendovima prije tekme :) ovo je čka' moje zene, a ovo je unutra ruka od doktora, al tip je ful ok....., a tek kada vidis kako se ta mala sirotinja laktari dolje da bi izazao van, jebenti. Ma totalna enigma. Decki ti prigovaraju da imas siroku picu pa da zato ne mozes svrsiti za 2,45 min koliko njemu treba (ono to sto je njemu prosjek prosjeka i zato to mora lingvalno konpenzirati to mu ne bi palo na pamenti ni pod razno) a kada ides rodit onda ti seru da si preuska i da beba ne moze nikako van pa te onda ono razrezu od pupka do supka. Ja sam odlucila kada budem isla roditi (ma i to bi voljela vidjeti) ono staviti cu si negdje 100 eura tipo zafrndlanih na uho, ko cigaru i kad sve obavim i ono kad se dobro ohladim i kad me tip pocne sivat, ja cu mu bacit tih 100 eura i reci, molim te stari sto usce i gusce (sitni vez) to sasi tako da i ja mogu svrsit u 2,45 min ko moj dragi, a znam da moj dragi sere da je to od toga i to cu mu dokazati time, nadam se da ce doktoru biti dosta 100 eura, ha sta mislis?»
Ma sta da joj kazem, zena je legenda, a ja glupaca koja jako rijetko idem s njom na kavu, morati cu to popraviti

Post je objavljen 16.10.2009. u 11:12 sati.