Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

*********** KISELJAČANKE POBJEDILE ***********

Evo u subotu se odrigrala prijateljska utakmica između ženskog rukometnog kluba Kiseljak i ženskog rukometnog kluba iz Gruda. Kiseljačanke su pobjedile sa rezultatom od 16 : 5 što je daleko ubjediva pobjeda. Sve čestitke za tu pobjedu.
Inače, mi smo nastupali na otvorenju utakmice i u poluvremenu. Bilo je super, gledatelja je bilo jako puno što nam je drago da se mladi ovoga grada podržavaju. Inače naša suradnja sa HŽRK će se i dalje nastaviti (hvala im na pozivu).
Evo par slikica sa utakmice:



************************
Kiseljačke mažoretkinje su spremne za put u Banja Luku. Putuju u subotu na Festival mažoretki, a predstavit ćemo se sa koreografijom sa pom ponima. Pripreme za našu smotru su u tijeku, molimo timove koji se još nisu prijavi da to učine ŠTO PRIJE kako bi znali koliki će broj učesnika doći kako bi se mogli pripremiti što bolje. Ostalo je još malo vremena za tako veliku organizaciju.
Ni ovaj tjedan nismo ništa uspjeli riješiti za dvoranu,čak smo danas imali pomalo i smiješnu situaciju kada smo došli na trening u dvoranu Osnovne škole. Tamo su nas dočekali članovi KUD "Izvor" tako da smo dijelili salu. No, mogu potvrditi da je ovo bio jedan od najboljih treninga, jer smo zajedno za kraj treninga članovi KUD "Izvor" i mažoretkinje otplesali kolo i na kraju dobili pohvale od članova KUD. Možda neka naša članica se upiše i u folklor nikad se ne zna.( ludnica je bilaaa )
*************************
KADETI I JUNIORI IMAJU TRENING U PONEDJELJAK OD 18-19 H U DVORANI OSNOVNE ŠKOLE!!!! ponesite štapove i vidimo se tamo
SENIORI DOBIT ĆETE OBAVJEST U SUBOTU KADA VAM JE TRENING I GDJE!
*************************
I za kraj slikica naše druge predvodnice Matea-e u predvodničkoj uniformi

Image and video hosting by TinyPic




Post je objavljen 15.10.2009. u 21:03 sati.