Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/damok

Marketing

Bez vibracija straha

"Strah uzima maha na našem planetu. O njemu svakodnevno slušamo i gledamo ga u obliku ubojstava, pohlepe itd. Strah je manjak povjerenja u sebe. Zbog toga nemamo povjerenja ni u život. Ne vjerujemo da se o nama brine Viša inteligencija, pa mislimo da sve moramo kontrolirati s fizičke razine. Očito je da osjećamo strah jer ne možemo kontrolirati sve u svojem životu."

Već nekoliko crnih tisućljeća (barem 2, od početka kršćanstva, a možda i više s obzirom na porijeklo krščanstva kao kopije starijih religija boga sunca) strah se koristi za manipulaciju ljudskog roda - svih koji ne spadaju u onih 1% prosvjetljenih. Građanski rat, 1. svjetski, 2. svjetski, strah od terorista, uskoro je vjerojatno na tapeti i strah od vanzemaljske prijetnje - fiktivne, sa USA zastavom). Otvorite neki portal tipa 24sata i prebrojite naslove. Nakon toga prebrojite koliko od ukupnog broja ima NEGATIVNIH naslova, tko je koga ubio, gdje je netko poginuo i sve to podržano sočnim fotkama.
Kome to treba u životu? Zašto nas ujutro ne dočeva vijest tipa "Sletjeli smo uspješno na Mars, počela je izgradnja kolonije, sve ide po planu - novaca ima dovoljno, cijeli svijet je ujedinjen u projektu."
Ne radi se o običnom žutom senzacionalizmu, to je dio plana o držanju naroda u strahu.
Kršćanstvo nas odmalena obasipa krivnjom da smo rođeni grešni, da nas čeka crna smrt i nešto još gore, ako ne živomo u strahu i ne plaćamo crkveni harač. Farmaceutika nas drži u strahu da ćemo umrijeti od groznih boleština, ako ne kupimo cjepivo koje baš oni proizvode. Jebeš to. Ne treba nam ni jedno ni drugo.

Nekako su zaboravili spomenuti da smo mi sami ono što je bitno, da smo mi dio svega i da je sve dio nas. Sve što postoji je od atoma, elektrona, kvarkova i crne materije, samo raspored tih elemenata određuje da li se radi o noktu na ruci ili tipkovnici po kojoj tipkate. Sama činjenica da su sastavne čestice atoma - kvarkovi - nestabilni i da imaju mogućnost bilokacije tj. egzistencije na dva mjesta istovremeno govori nam da materija uopće ne postoji, da je sve svijest.
Oni koji to shvate i počnu primjenjivati proći će kroz život bez ikakvih problema, a nakon toga počinje nešto bolje.

Zašto ona fotka gore, nevezana uz tekst?? Jednostavno ne želim blog zagaditi nečim negativnim. :)


Post je objavljen 15.10.2009. u 10:35 sati.