Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/club-penguin-best-game

Marketing

Surfanje

Igra surfanje vam se nalazi u Coveu.U kučici od slame(vidi na slici izad mene).

Image and video hosting by TinyPic

Kad pokrenete igru trebat će te birati koju će te opciju.

Image and video hosting by TinyPic

1.Surf Lesson-Pokazuje vam kako se igra.
2.Freestyle-Normalno Surfanje po vodi sa akrobacijama
3.Competition-Imate tri sudca koja će vam reći šta im se sviđa i morate te akrobacije raditi.Ako ih zadovoljite dat će vam bodovanje od 1-10.
4.Surival-Normalno Surfanje ali po velikim valovima i pod kišom i grmljavinom.Morate paziti svakotoliko će vam naići sanka leda u valu.

Put kuda surfate upravljate mišem.To znači ako dignete miše gore i vaš pingvin će surfati gore.Sad je važno uočiti granicu vala.Morate znati gdje je prenisko za surfanje a gdje previsoko.

Image and video hosting by TinyPic

Akrobacije radite stiskanjem na strijelice na tipkovnici.Ima jako puno akrobacio tako da ih nečemo nabrajati.Morate znati da vam surfanje nije držanje miša ravno.Morate nonstop miš dizati gore dolje ali da vaš pingvin surfa po sredini i da nedira granicu kuda se nesmije surfati.Ako držite miš vodoravno val će vas stići i pregaziti kao mene vidi na slici.

Image and video hosting by TinyPic

Kad budete dovoljno dobri surferi i mognete pustiti veliki val daleko iza sebe bit će te spremni za surfanje po zraku.U surfanju po zraku morate miš spustiti da dira granicu i onda miš dignuti u zrak i skoči će vam pigvin (vidi na slici).I kad budete čak dobri u skakanju moći će te raditi akrobacije u zraku ili čak flip(salto u zraku) kao ja.Vidite koliko sam skočio iznad vode.

Image and video hosting by TinyPic

Ipak su memberi sretni jer mogu kupiti dasku za surfanje ali ima jedna tajna.

Image and video hosting by TinyPic

Member dečki vam mogu kupiti surfarsku dasku u boji vatre a cure rozu sa cvijetićima.Ima ipak jedna daska i za cure i za dečke i najjača je.Srebrna.Kad Odete kupiti daske kliknite na WA i doći će vam potvrda ako želite kupiti srebrnu dasku(vidi na slici u crvenoj kocki).Srebrna daska je puno brže i omogučava da kad skačete u zrak da skočite duplo višlje nego sa normalnom daskom.

Image and video hosting by TinyPic

Sretno Surfanje.

By:Alen,Maky,Iwan


Post je objavljen 14.10.2009. u 21:53 sati.