Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enolampo

Marketing

Pohod u ZG

Od svih lijepih dana i prije i poslije mi smo baš putovali u ponedjeljak po kiši, snijegu, a dočekala nas je i bura na povratku.
Na Vuku Vrhovcu sve po starom što se tiče gužve i trčanja doktora i sestara iz sobe u sobu. Zahvaljujući informacijama s foruma nisam lutala već sam odmah stala pred vrata do ordinacije dr. Lučingera gdje se po novom prijavljuje za dr. L. Razdvojili su doktore na lijevu i desnu stranu, lijevo dr. Alebić, a desno dr. L.

Čekala sam od 10,30 do 12,30. Kod doktora je sve bilo brzo gotovo jer je već dok sam ja ušla on sve pročitao iz povijesti bolesti , uzeo kopirane nalaze, pogledao i natipkao da se vidimo prije iduće menstruacije (za mjesec dana), a u međuvremenu da kod svoje ginekologinje naručim 30 ampula Menopura. Mislila sam da me ne će gledati na ultrazvuk, ali ipak je.

Malo smo popričali i o novostima u Zakonu. Ukratko mi je rekao da oni ne zamrzavaju jajne stanice i to ne zato što ne bi znali ili mogli već zato što je to slabo istraženo i onako kroz redove nemaju oni ni vremena ni novaca za eksperimentiranje. Oplođuju 3 j.s., a u tijelo žene vraćaju od 1 do 3 embrija što ovisi o željama pacijentice. Zamrzavanja embrija nema!
Photobucket
Naručila sam se odmah kod sestre za 16.11.2009. (pon) pa ćemo vidjeti kako će se sve odvijati. Čak nije 100 % sigurno da će me uzeti u postupak jer su im srezali troškove. To je nešto onako promrmljao na kraju.no


Post je objavljen 14.10.2009. u 09:13 sati.