Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Dinamo bira navijače za Amsterdam

Image and video hosting by TinyPic
Utakmica trećeg kola skupine A Europske lige između Ajaxa i Dinama sve je bliže, a priliku za praćenje susreta na tribinama Amsterdam Arene, koji inače počinje u 21.05, imat će i do 500 navijača modrog kluba
Dinamo će izdavati vaučere kupone zainteresiranima za kupnju ulaznice i odlazak na utakmicu u Amsterdam. Na njemu se moraju nalaziti ime i prezime te broj putovnice osobe koja predaje zahtjev za vaučer. Vaučer nije prenosiv i može ga preuzeti samo osoba koja je potpisala zahtjev, uz predočenje putovnice.

Procedura za dobivanje i preuzimanje vaučera je sljedeća:

- Osobe zainteresirane za put u Amsterdam trebaju se predbilježiti, uz obavezno predočenje putovnice, na kiosku ispod zapadne tribine i to u razdoblju od srijede, 14. listopada, do petka, 16. listopada. Kiosk će raditi od 9 do 17 sati izuzev petka kada će raditi do 15 sati.

- U ponedjeljak, 19. listopada na Dinamovoj web stranici nk dinamo bit će objavljena lista osoba kojima će vaučer biti uručen.

- Vaučeri će se preuzimati u ponedjeljak, 19. listopada od 12 do 17 sati i u utorak, 20. listopada od 9 do 17 sati na kiosku ispod zapadne tribine. Ako osoba kojoj je vaučer odobren isti ne podigne on postaje nevažeći.

Vaučer nije ulaznica za utakmicu Ajax - Dinamo. On pruža vlasniku vaučera kupona mogućnost kupnje jedne originalne ulaznice po cijeni od 35 eura na blagajni stadiona Amsterdam arena, isključivo uz predočenje vaučera kupona i vlastite putovnice, na sam dan odigravanja utakmic

Post je objavljen 13.10.2009. u 18:35 sati.