Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neznamkud

Marketing

bolesna!!!!

bolesna sam.. nemam sta radit, pa komentiram tude blogove..
juce sam oprala ujutro kosu i kad sam misla fenirat nestalo struje..onda sam mokre glave bila trcala kafic(koji je udaljen 2km) u nadi da tamo ima struje.. al posto struje nije bilo nigdje, cijeli dan sam bila mokre kose.. i normalno razboljela se.. doslo struje u cijelom gradu poslije nekih 2h.. misla sam otic do nekog frenda il negdje susit kosu, al nesmijem falit s nastave.. cim falim 1h, odma mi zvone doma telefoni i mobiteli da me nema skoli..a jebiga, prvih mjesec dana, stalno sam falila.. te me bilo jedan dan, te nije, te me bilo jedan sat, te drugi nije, te je bilo ljecnickih ispricnica, te je bilo krivotvorina, te ih nje bilo uopce..:))
i tako.. najprij smo se dobro bili napusili i onda sam ja drugi sat na razgovor s raskom, mamom, psihologicom, pedagogicom i jos nekom tamo trecom zenskom.. sve 5 na mene i tupe svoje spike, ja se zagledala u neku tocku na zidu i ne jebem ih ni 3 posto..
onda je psiho pocela govorit o tome kako se suska da konzumiram neka halucinogena sredstva..stara je odma pocela srat o tome s kim se druzim, sta radim, da je vec nekoliko puta bila pozvana na murju, da mi nasla neke droge doma, kako sam nemoguca.. itd,,
na kraju smo zakljucili da ne konzumiram nista nego da sam od prvog razreda, dok sam jos bila u granicama normale naprosto poludila.. ja sam na sve samo odgovarala : ne zelim pricat o tome, pogotovo ne s vama..

da bolesna sam.. i nemam ni jedne cigare u kuci.. ne mogu ni pljugu da si zamotam, a da se ne ugusim kad bi to isla pusit..i tako me grlo boli..
nazvala sam naj frenda da svrati do mene i kupi mi cigare.. zakon lik, 1g stariji od mene, vozi vec 3g, a vozacke nigdje..stalno nas murja ganja...ponekad i po 3-4 auta,,, al vozi on vec tako dobro, da ga ne brine, kad ga presjecaju..
dobar je on i s mojim deckom.. zapravo kad smo ja i decko prohodali prvi put, moja ljubav ga nije podnosila i mislio ga tuc i sta ja znam sta sve..al ja i frend jos ni nismo bili tako jako dobri.. sad kako smo bili po ljeti prekinuli, u ta 2 mj, ja sam se vratila na svoju stranu, svojoj ekipi(ja i decko imamo razl ekipe) i postala sam s tim likom najbolja frendica..on inace hoda s jednom od mojih najbolljih frendica iz ekipe..i tako evo kada smo ponovno prohodali najednom su oni postali ful dobri, tako da se sad mog decka pita prije mene hoce li doc na party..al dobro za mene se to vec podrazumjeva :)))
da.. ja i decko, ne zivimo bas tako blizu.. udaljeni smo nekih 10km il vise..tako da normalno da imamo razl. ekipe, koje su naravno medusobno povezane..tako smo se i upoznali.. al posto vecinu dana(il bar ono malo slobodnog dana) provodimo skupa, s time i nasi prijatelji, te 2 ekipe su se povezale jos visee...
nista radim si nescafe irish, jer mi decko juce dao 2 kutije toga u vrecici(ono sto su pokrali)...
wec sam popila 3 cedevite.. imam doma pun najlon cedevita u vrecici s razlicitim aromama :))))))...stara mi bila luda, juce kad me napokon pustia u kucu, pol sata se derala otkud mi to.. jbg, rekla sam joj da mi ***** dao... odma je znala tko je njemu dao, odnosno zna da on, kao i ja voli samoposlugu :))..

da ja i ljubav smo se pomirili :).. ne da je on nazvao, ni poslao poruku, nego sam ja morala pitat: sta se radi, ima li curu, bi li ju zelio imat, itd :)..nase zajebancije...
ali to mi se i svida kod njega.. sto je uvijek isti..ne trci zamnom, ne zove me svakih 5min, nece mi popustit...zato ga volim, jer uvijek su decki trcali zamnom, plakali ko bebe kad bi se izderala ili prekinula s njima, a glumili neke nedodirljive macho tipove..on je jednostavo stalno takav.. cerekcerekcerekyesfino



Post je objavljen 13.10.2009. u 15:24 sati.