Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyaddict

Marketing

Recenzija: Nuxe Baume Prodigieux® Levres nutri-protecting lip care - SPF15


Légendaire® Pink nijansa


Ovo sjajilo sam prije nekog vremena dobila na poklon i drago mi je da jesam jer sam ga stalno mjerkala u ljekarni. Jako su mi se svidjeli sastojci sjajila - suncokretovo ulje, mango, shea maslac, badem i vitamin E te što ima SPF15. Sjajilo samo po sebi nije intenzivno, već je transparentno i daje jako laganu boju. Za neku konkretniju boju potrebno ga je nanijeti 2-3 puta, ali ni tad neće biti intenzivno, a nažalost ni pretjerano postojano.

Dostupno je u četiri nijanse:
- 01 Natural Crystal
- 02 Légendaire® Pink
- 03 Shimmering Chocolate
- 04 Rouge Charismatic®


Na njemu je navedeno kako njeguje i štiti usne iako za njegu ne mogu konkrento potvrditi obzirom da nisam primijetila neku značajnu razliku. Odnos količine i cijene je još i u redu u usporedbi s nekim drugim sjajilima - 7ml za oko 125kn. Tekstura je jako lijepa, nekako nježna i nimalo ljepljiva. I najbolje od svega miriši po nekakvim slatkastim bombonima. Naprosto obožavam miris ovog sjajila i osobno bih ga kupila samo zbog toga. :)

Za kraj, ovo sjajilo će odgovarati onima koji vole lagana sjajila, nimalo ljepljiva sa jako ugodnim mirisom. A nije ni za zanemariti činjenicu da ima SPF15 što je danas sve bitnije.

Ukupna ocjena: 4/5

Photobucket
Légendaire® Pink nijansa


Vesna



Post je objavljen 13.10.2009. u 10:30 sati.