Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/club-penguin-best-game

Marketing

Poznati Pingvini

Image and video hosting by TinyPic

Kapetan Rockhopper je naš najdraži pingvin i najpoznati gusar.Po legendi je on izgradio club penguin kad je prolazio sa svojim brodom Migratorom.Posjeti svaka 2 mjeseca club pingvin a kad ga nema govori se da je na svom otoku takozvanom Rockhopper island.Puffiju mu se zove Yarr.Crvene je boje i on je otkrio puffije crvene boje.Obično donese besplatnu pozadinu ili item kad nam dođe u posjet.Ako ga nađete po serverima možete dobiti njegovu pozadinu.Najčešće ide u server mamoth.

Image and video hosting by TinyPic

Gary the Gadget Guy zvan Agent G je izumitelj i vlasnik sport shopa.Skoro sve tehničke sprave na club pingvinu možemo njemu zahvaliti.Najpametnij je pinvin.Nađete ga samo na posebnim partyima kao što su Helloween i Penguin Play Awards.Obično ga možete vidjeti kako pije kavu i pojavljuje se u svim misijma.

Image and video hosting by TinyPic

Aunt Arctic je poznat pingvin jer ona piše novine Penguin Times.Jako voli puffije pa ima sve vrste od kojih će jednog izgubiti u jednoj misij.Jako rijetko je možete vidjeti i samo na određenim partyima.

Image and video hosting by TinyPic

Cadence je poznata jer voli plesat.Voli glazbu i uvijek uz sebe nosi radio.Ima šal i roze je boje.Ima slušalice i možete ju samo naći na partyima koji imaju veze sa glazbom kao Music Jam.Kad ju vidite možete uzeti od nje pozadinu.Ide samo u popularne servere.

Image and video hosting by TinyPic

Sensei je najjači igrač Card Jitsua i osnivač te igre.Igra je postala jako popularna i snjome i on.Izgradio je Dojo a danas djeli pojase za igru.Pojasi se rangiraju po boji najjači je crni.Kad dobijete crni treba te igrati protiv senseia i pobjedit ga da bi postali ninja.Pojavljuje se na različitim partyima i ide u različite servere.

Image and video hosting by TinyPic

Pingvin Band je poznat zbog toga što je oficialni band club penguina.Na Music Jamu (partyiu muzike)sviraju nonstop samo za nas.Sastoje se od 4 člana.

G Billy svira na Bubnjevima(tamno plavi)
Petey K svira Harmoniku(zeleni)
Stompin Bob svira Bass(crveni)
Franky svira gitaru(žuti)

Post je objavljen 12.10.2009. u 17:04 sati.