Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyaddict

Marketing

Recenzija: Rimmel London Hide the Blemish Concealer


Soft honey nijansa


Nedavno sam nakon 9 godina opet kupila ovaj korektor jer moram priznati, nakon svih korektora koje sam isprobala shvatila sam kako je upravo ovaj korektor jedini koji mi je u potpunosti odgovarao.

Dostupan je u 4 nijanse:
001 Ivory
004 Neutral beige
002 Sand
103 Soft honey


Ja imam Soft honey nijansu i ako ćemo gledati brojeve uz nijanse ispada kako bi ona bila najtamnija, ali realno brojevi nemaju nikakve veze sa bojom. Od ove četiri nijanse Ivory i Neutral beige bile bi za one osobe koje imaju žuti podton, dok bi nijanse Sand i Soft honey bile za osobe sa rozim podtonom.

Za cijenu od 31 kune dobijete 4,5 grama proizvoda što je zapravo jako dobro, a to je ono što me primarno i potaknulo da ga kupim. Korektor dolazi u sticku i ima kvalitetno pakiranje obzirom da je onaj moj prvi primjerak trajao godinama. Što se samog korektora tiče, kremaste je strukture, postojan je, ne uvlači se u sitne borice, jako dobro prekriva podočnjake i prištiće, a uz to i isušuje prištiće. No, ono što je meni najbitnije i najbolje kod ovog korektora je to da uopće ne isušuje područje oko očiju, čak ni onda kada ne stavljam nikakvu podlogu za šminku.

Jedine mane ovog korektora su - premalen izbor nijansi, te dostupnost Rimmel kozmetike jedino u Iris parfumerijama (a i u Mulleru, iako, to nama u Istri ništa ne znači kada ga nemamo :D). Ako netko zna da još netko drži ovu marku - neka slobodno javi da editiram post.

Ukupna ocjena: 4.5/5


Soft honey nijansa


Vesna

Post je objavljen 11.10.2009. u 17:15 sati.