Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

************** 50 POST *****************

Evo naš jubilarni 50 post. Iako je jubilarni on će sadržavati neke najnovije vijesti, a poseban ću post napraviti kao rezime našeg dosadašnjeg rada. Za to sada nemam vremena.
Evo naše cure se spremaju za mnogobrojne nastupe koje slijede. Kao prvo u subotu imamo nastup na rukometnoj utakmici kao rezultat suradnje sa HŽRK. Nakon toga, seniorke će se spremati za odlazak na Festival mažoretki u Banja Luku koja će se održati 17.10.2009. godine. Ovo će biti prvi nastup Kiseljačkih mažoretkinja u ovom gradu, što nas jako veseli.
********
Nakon toga, slijede pripreme za prvi nastup za naš novoosnovani KK Kiseljak. Naime, prva utakmica u njihovoj lizi se održava 31.10.2009. gdje će ih podržati i naše mažoretkinje. Ovo je jedna novina i za nas i za KK stoga se nadamo da će to sve biti super i kako će se ova suradnja i dalje nastaviti. Pripreme za našu smotru su u tijeku, pripremamo se polako, smišljamo ideje, novosti i tako. Nadamo se da će vam se svidjeti ono što ćemo vam pripremiti.
*******
U ponedjeljak su naše tri trenerice Maja, Ana i Jelena otputovale u Uskoplje kako bi pomogli njihovim mažoretkinjama u radu. Pozdrav za njih sveee i nadam se da se ne ljute na nas sada he ehe heh e evo par slikica (nismo se sjetili slikati na treningu, ali ovo je poslije treninga na kavici uslikano)

Image and video hosting by TinyPic
KOLAČI (mljac mljac)

Image and video hosting by TinyPic
SA IVANOM

Image and video hosting by TinyPic
SA NAJBOLJIM VOZAČEM :)

**********
Naše nove članice također vrijedno rade i uče tehniciranje sa štapom, njihovi štapovi su naručeni tako da će brzo stići. Samo vi nama vrijedno radite do prebacivanja kada ćete se pridružiti i ostalim članicama.
**********
A naše maturantice Gabrijela, Jelena i Tamara su danas otputovale na maturalnu ekskurziju u Češku. Želimo im lud provod i ne NE TREBATE uopće misliti na nas he he he he nekako ćemo odraditi nastupe i bez vas :). Sretan put i vratite nam se što bolje raspoložene.Post je objavljen 08.10.2009. u 21:06 sati.