Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcrakovac-karlovac

Marketing

Bod je bod

Evo danas uletilo je neko neplanirano kolo (navodno 10.), i FC Rakovac je odigrao gradski derbi sa NK Radnikom. Susret je završio 1-1, miroljubivo rekao bi netko, ali na terenu je bilo svega samo ne miroljubivosti.
No krenimo otpočetka. Ponovo nas se skupilo točno 11. Neke je zavarala vijest da smo slobodni slijedeće kolo, pa su organizirali neke druge aktivnosti za današnji praznični dan. Gudlek frče perece u Mitrovici, Hrvoje razminirava u fušu, Ćubica je na odvikavanju od raznih opijata, uglavnom skupilo se nas 11 spremnih i ornih za bitku, plus naš cijenjeni trener Lang, te uprava u punom sastavu. Utakmica je krenula dosta miroljubivo, jedino Điđi skoro ubija svog igrača u prvih par minuta grčko-rimskim stilom. Sa lijeve strane smo imali najviše problema u prvom poluvremenu, i nakon jedne greške obrane (potpisnika ovih redova ponajviše), NK Radnik dolazi u vodstvo.
U poluvremenu kao i uvijek, naš genijalni trener vuče par maestralnih poteza, izmještava igrače u svim linijama, zbunjuje protivnika, a još više nas, ali istrčavamo spremni skupo prodati našu kožu. Igramo dosta grubo, pucaju kostobrani, zeleni se valjaju po terenu, ali sudac dopušta mušku igru, pa mi tučemo i dalje. Stabiliziramo sredinu terena, vršimo presing na njihovoj polovini, i iz jedne izgledne prilike naš playmaker Magda poravnava na 1-1. Tada krećemo na sve ili ništa, i tu počinje Điđi show. Čovjek nakon svake istrčane kontre pada na teren ko od metka, traži pomoć, sudac ga šalje van, on se vraća, i tako unedogled. Uglavnom umrtvio je totalno igru, i sudac (isti Dražen Ladić) nije imao izbora nego prekinuti tu agoniju. Bod velik ko kuća i svi zadovoljni. Popila se još jedna gajba, Beli i dalje viče gdje je Gudlek, i to je to. Slijedeću nedjelju smo slobodni, a dalje ko živ, ko mrtav.

Pozdrav!

Post je objavljen 08.10.2009. u 20:36 sati.