Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/brzkoshiba

Marketing

Za Danijelu!!!

Zašto? Pa da si barem malo ubije vrijeme, i da joj ne bude predosadnozubo. Zna ona o čemu se radi naughty.
Ja sam još uvijek pod dojmom sa svadbe V&V. Hrana je bila za 5, medica slaatkaaabelj, bend vrlo dobar, atmosfera odlična, a mladenci...cerek. I sada mi suza krene kad se sjetim... Ah, nemrem si pomoć. Negdje pred jutro nam je Mladenka pokazala jednu fotografiju sa Runolista iz davne 1992.-ge. Na njoj su uz mnoge orijentaciste i Vinka i Mladen. A Vinka curica mala fino, a Mladen već lagano u pubertetu pjeva. Čovječe, kako vrijeme leti... I sve ti je nestvarno gledati njih dvoje sada već odraslih osoba, kako plešu, smiju se i vesele sa ostalima. Na svojoj svadbi. Ah...Baš je bilo lijepo party. Plesao sam dok sam mogao, podučavao Matiju plesnim i inim foramasmijeh, i jednostavno uživao. Pusa još jednom mladencima kiss! I fala na svemu.
A u subotu je bila i zadnja Kup trka na Manjoj Vasi. Nisam bio, spušio sam 3. mjesto u Kupu za cca 1.86 bodova po mojim grubim kalkulacijama. Sam sam si kriv kaj sam bedak bil fer pa organiziral trku. I nije mi žao. Savjest mi je čista. Biti će mi jedino žao ako bude kakvih naknadnih promjena za "zelenim stolom", pa se nešto promijeni u poretku. To mi je, onak, bezveze.
Ostaje još samo Venecija, ali i Tometova najava nekakve štafete. Veneciju nejdem sigurno, al štafeta mi je već interesantna yes. Bumo vidli.
Uživajte u lijepom vremenu dok ga ima. Kissy -kissy


Post je objavljen 06.10.2009. u 14:13 sati.