Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluf

Marketing

ZA ŠAPU LJUBAVI


Apel za pomoć životinjicama iz Noine Arke!!



Znam da sam o ovome već pisala, ali mogu opet, da se podsjetimo da i njima treba pomoć. U cijelosti prenosim tekst i fotografije s net.hr.

Da im zima ne bude ružna




Kao svake godine tako i ove, volonteri Noine Arke pokreću akciju prikupljanja svih sredstava nužnih za liječenje i prehranjivanje napuštenih i zlostavljanih životinja, u azilima Udruge.

U azilima Noine Arke, na Veterinarskom fakultetu te u Dumovcu, nalazi se preko 150 ranjenih, bolesnih i napuštenih životinja.

Mace, psi, veliki i mali, prošli su sustavna maltretiranja, mućenja i na kraju bivaju odbačena. Mladi tim ljudi koji volontiraju, trude se socijalizirati istraumatizirane životinje, liječiti ih i pomoći im.

Kako se Udruga financira iz donacija, svako malo ponestaje joj hrane, lijekova i sredstava za održavanje.

Ovim putem pozivaju sve ljubitelje životinja da pomognu, koliko mogu.



Što je potrebno?

Prvo i osnovno hrana (konzerve za štence i odrasle pse bilo koje marke kao i suha hrana.. najbolje što jeftinija hrana, a da je bude što više, grickalice za pse i mace, isto tako i suha hrana i konzerve za mace.. u biti sve što psi i mace jedu)

Kako nastupaju hladniji dani, potrebne su: stare deke, plahte, krpe, ručnici, u biti sve što bi pomoglo da se naprave ležajevi u kojima će im biti toplo.




Lijekovi!
Ako vaš pas ili maca ne koristi neki lijek i vama ne treba, možete ga proslijediti azilu. Uz nadzor veterinara prepisuju se terapije bolesnim životinjama. Neophodne su tablete i paste za gliste.

Uvijek nedostaje sredstava za zaštitu volontera i za čišćenje kaveza: kirurške rukavice, injekcije, metle, krpe i sredstva za čišćenje.




Sve što mislite da bi moglo pomoći u radu sa životinjama i njima samima možete proslijediti azilu Noine Arke u Dumovcu koji se nalazi odmah kraj gradskog azila. Za sve informacije kako doći do tamo obratite se Marijani na 091/ 22 14 696.
Možete i doći do Veterinarskog fakulteta a prije kontaktirati Dijanu na 092/ 20 34 885.







Post je objavljen 03.10.2009. u 10:13 sati.