Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Roditeljski sastanak limača

Trener Biondić održao je roditeljske sastanke sa svoje dvije generacije limača. Zagiće to vjerojatno tek očekuje radi dvije nove važne teme: oprema i pripreme.
Što se tiče prvoga već smo izvijestili da je od pristiglih ponuda, prema mišljenju tima za marketing (Periša, Ninić, Primorac) omjer cijene i kvalitete najviše zadovoljila firma Asics. UO je prihvatio predloženo uz sitnu promjenu sadržaja kompleta. Dakle, komplet opreme sastoji se od: dva ljubičasta dresa (dugi i kratki rukav) i štucni, svečane i radne trenirke, zimske jakne i torbe. Cijena kompleta je 1.040 kn plativo u 3 rate.
Limači i zagići NK Dubrave su i ove godine pozvani na Solaris cup u Vodicama. Turnir traje od 4. do 10.1.2010. i košta 1.800 kn po igraču, a u cijenu je uključen puni pansion, prijevoz, svakodnevni treninzi i utakmice (na novom terenu s umjetnom travom) te korištenje hotelskog bazena. Plaćanje je također moguće u 3 rate svakog prvog u mjesecu počevši od danas. O detaljima programa boravka u Vodicama možete se informirati kod trenera i predstavnika roditelja ili pročitati u prošlogodišnjim izviješćima na ovom blogu.
E sad ovako. Kako lijepo reče trener Biondić ovo su ponude čiji sadržaj je nepromijenjiv te se one samo mogu prihvatiti ili ne. O tome odlučuje svaki roditelj zasebno. Međutim, ne znači da se o njima ne može (barem ovdje) diskutirati.
Jedna od najvećih a mislim i najvažnija zamjerka što se tiče kompleta opreme je ta da oprema nije obavezna već preporučena. Možda to sad zvuči čudno jer nije to malo novaca, ali bez toga se nikako ne može postići vizualno prepoznatljiv identitet što je pretpostavljam i bio cilj ove akcije UO. Naime svaki od nas može naći preko nekoliko razloga za i protiv ove i ovakve opreme i teoretski se može desiti da samo jedan dio ekipe bude uniformiran a ostali ne tj. da dresove kupe samo neki, a drugi u njima igraju što nije niti korektno niti poželjno. A ne samo da je lijepo vidjeti već je i potpuno normalno da svi članovi jedne ekipe na utakmice i turnire dolaze jednoobrazno obučeni. Danas rijetko gdje još možete vidjeti iznimke od ovog pravila. A to se (pa čak i u Dinamu) postiže jedino tako da svaki član kluba obavezno kupi klupski komplet. U svakom slučaju prije donošenja konačne odluke malo se raspitajte. Na sastanku je bilo i spora oko dresova iz kompleta koji ostaju klubu. Dresovi će se kao i do sada naslijeđivati od starije generacije, što je i logično jer biste ih u protivnom svake godine trebali kupovati. Za uzvrat će dečkima biti podijeljeni postojeći dresovi koji će im poslužiti za prijateljske utakmice i sl.
Što se tiče Vodica potrebno se do utorka upisati na listu putnika kojih najmanje treba biti 15 za realizaciju ovog putovanja. Pozvani su svi igrači ovih kategorija, a kao pratnja mogu se prijaviti i roditelji.
Od 1.12. počinje zimska sezona treninga. Za mlađe limače rezervirana je dvorana, a stariji ostaju na Klaki. Jednom tjedno trener će odrađivati trening na bazenu Centra za odgoj, obrazovanje i osposobljavanje djece i mladeži Dubrava. Uplata članarine po novome se vrši kod trenera do 10. u mjesecu, a za sve dodatne informacije treneru se možete obratiti nakon treninga. Trener je na kraju još podsjetio da se treninzi promatraju s pristojne udaljenosti kako se ne bi remetila koncentracija igrača i ometao rad. A jasno da se podrazumijeva da svoje više ili manje stručne trenerske savjete zadržite za sebe. Tako i treba biti!

Post je objavljen 01.10.2009. u 21:04 sati.