Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enolampo

Marketing

Pokrenuo se tromi bik

cerek

Čim se nešto pokrenulo sa mrtve točke bolje se osjećam. Nakon što sam malo sačekala što će biti sa Zakonom i postupcima u RH krenula sam napraviti pretrage koje su me tražili na Vuku Vrhovcu.
Trebala sam im iskopirati sve što sam do sada imala od dokumentacije i još dodati neke stvari. Npr. u RI sam napravila samo hepatitis Bs i HIV 1 i 2, a u ZG su me tražili još:
•HBsAg
•anti HBc
•anti HCV-EIA
•antitreponemski test (sifilis)
•krvna grupa i Rh faktor
Naravno da nije moglo sve proći glatko.
Prvo je moja ginekologinja izjavila da se antitreponemski test ne radi u RI pa mi je napisala i sve ostalo na uputnici za ZG da bi suprug otišao po sve to isto kod dr. opće prakse i ona mu rekla da može i u RI.
Ništa, opet ja kod ginićke da mi ispravi uputnicu, a usput i da mi na uputnici za VV ispravi ustanovu jer mi je napisala KBC RI.
U petak smo i suprug i ja otišli u Polikliniku na 2. kat izvaditi krv, ali ne, oni vade samo KG i Rh i za to mora biti posebna uputnica i to od 8,00 d0 9,30h. Korektorom nam je izbrisala to sa uputnice i poslala nas na Zavod na Mlaci da izvadimo ostalo (ne rade samo rano ujutro). Izvadili smo sve te hepatitise i sifilise i nalaz je za 7-10 dana. Osjećali smo se tako jadno, ali ajde malo nas je tješilo to što na uputnici stoji N97 pa su doktori znali za što nam treba.
Jučer je suprug podigao nalaze kod endokrinologa, a danas smo izvadili krv za krvnu grupu i Rh (nalazi su gotovi odmah sutra i podižu se isto od 8,00 d0 9,30h)

Naručila sam se i na VV kod Lučija pa ćemo vidjeti 12.10. kakvu ću terapiju dobiti za IVF. Sestra je rekla da dođem poslije 10 sati. Nadam se da to znači da su prije punkcije i transferi i da će se do tada već sve malo uhodati i krenuti.
Znam da će biti teško i da će nam svima sa ovim Zakonom trebati ogromna sreća, ali sreća hrabre prati pa………………….

Veliki pozdrav suborkama i suborcima!


Post je objavljen 29.09.2009. u 09:21 sati.