Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brzkoshiba

Marketing

Ja bi još :-(

Zašto svaki dobar vikend mora tak brzo proć? I zakaj u ponedjeljak moramo sve ispočetka? I tako kojih 35 godina staža ili do navršene 65 godine. Ako doživimo. Pas mater. Znači još samo 30 godina staža ili 39 godina. Argh bang.
Ovaj vikend smo proveli na roštilju kod prijatelja u Krušljevom selu. Prvo smo za zagrijavanje Nikola i ja slagali bicikl. Ali naravno, uz budno oko inžinjerki zubo. I naravno da smo pogubili jedan ključni dio, al na svu sreću samo ga našli. Malo zafrkancije, puno hrane, pa malo filmova. Iduće jutro smo testirali bicikl po Solarskim šumama. I mogu reći da smo mnogo dobar posao napravili. Unatoč žestokom maltretiranju, niti Nikola niti ja nismo mogli ništa razštimati. Da znam kako staviti filmić ,vidli bi. Potom pripreme za NJEGA ! Tu je Nikola odradio fantastičan posaonjami. Kaj je nakon toga slijedilo, ne moram niti pričati. Ionako kažu da slika govori više od 1000 riječi smijeh. Uf...mogao bih tako svaki vikend, a i češće. Konačno malo odmora.
Zato mi je ovaj tjedan TOTALNO u kaosu i obavezama. Jedino mi je za sada četvrtak slobodan, ali mislim da ću i to popuniti. Na trku definitivno ne ću doći. Tako ovim putem želim čestitati svima koji su me tokom godine pobjeđivali, ali i onima koji nisu iako će igrom slučaja na kraju biti ispred mene u Kupu. Čuli ste da će biti proglašenja, samo ne znam za koju godinu. To će valjda biti na stranicama Saveza. Valjda...
Nego, ste pratili WC? Fantazija...
Čuvajte se, pazite se. Kissy - kissy

Post je objavljen 29.09.2009. u 07:38 sati.