Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/omladinka

Marketing

Indirektni seks s 2.8 milijuna ljudi. Upsss.....


Mislite li da ste dosad imali (pre)malo seksualnih iskustava i partnera? Mnogo, možda? Vrlo je vjerojatno da ste osobnih iskustava imali relativno malo, ali indirektnih seksualnih veza vrlo, vrlo mnogo.

Londonski dnevnik ''Telegraph'', u članku objavljenom prije nekoliko dana donosi zanimljiv tekst da je prosječni Britanac imao 2.8 milijuna indirektnih seksualnih kontakata. Hmm...priličan broj, koji bitno povećava rizik dobivanja infektivnih bolesti, zar ne? Osnova te milijunske seksualne živahnosti nije potpuno znanstvena i činjenično utemeljena, ali potiče na razmišljanje. Istraživanje je napravljeno na uzorku od 6.000 ljudi i mjeri bivše veze vaših partnera i veze njihovih veza. Životna dob vaših seksualnih partnera je važna jer povećava mogućnost broja indirektnih veza. U Britaniji muškarci imaju prosječno 9 seksualnih partnera, a žene 6.3. Muškarci vole uvećavati (sve, sve), a žene umanjivati (brojke), ali, hajde, vjerovat ćemo tim statistikama.

Britanski nacionalni lanac ljekarni "Lloydspharmacy" napravio je online kalkulator koji može pripomoći da se shvati rizik nesmotrenih i brzopletih seksualnih aktivnosti. Kalkulator je nazvan ''sex degrees of separation'', a temelji se na teoriji da nitko na ovoj planeti nije više od šest koraka (veza) udaljen od druge osobe.

Kao prava poštena Omladinka, koja, dakako, ne posrće tako lako, wink ja to mogu čitati samo kao zanimljivost i pametno upozorenje, a vi (ovisno o vašim iskustvima) sami možete vidjeti hoće li broj vaših indirektnih partnera munjevito postati višemilijunski, ili će se taj online kalkulator mažda čak i pregrijati od prebrojavanja. U tom slučaju cure se barem mogu utješiti da im je Brad Pitt vjerojatno bio jedan od ljubavnika, a dečki su, dakako, imali brojne veze s poznatim glumicama ili barem starletama. Kad se već slabo razumiju u centimetarske mjere, zasigurno će se rado pohvaliti brojnim ljubavnim iskustvima potvrdjenim izračunom kojeg mogu napraviti na ovoj stranici.
Post je objavljen 27.09.2009. u 21:13 sati.