Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/annebonny

Marketing

Brokeback Mountain

POST NAPISAN 09.10.2009 (greška pri objavi)
Heath Ledger (4.4.1979-22.1.2008)
Vrijeme je za jedan od tipičnih postova sa nesvakidašnjim Bamboo temama. Nismo dugo takav imali. Post je posvećen filmu koji me se jako dojmio (dobitnik mnogobrojinih nagrada, uključujući tri Oscara) i fantastičnom glumcu koji nas je prerano napustio.
Budite srce pa posvetite pažnju postu.


It was a friendship that became a secret



Film Brokeback Mountain (Planina Brokeback) govori o zabranjenoj ljubavi dvojice muškaraca. Ennis del Mar (Heath Ledger) i Jack Twist (Jake Gyllenhaal) zaljubljuju se jednog ljeta na planini Brokeback u Wyomingu, radeći kao pastiri. Radnja se odvija ranih 60-ih godina i prati naše junake još 20god nakon njihovog susreta.


There are places we can't return
There are lies we have to tell
There are truths we can't deny



Ennis i Jack su bili uvjereni da su stalan posao, žena i djeca sve što žele od života, no duboko prijateljstvo i poštovanje ubrzo prerastaju u intimni odnos pun nježnosti. Nažalost po završetku ljeta, dečki se moraju vratiti svojim "normalnim" životima....


Pjesma u videu je ujedno i pjesma iz filma, svira na radiu u Jackovom kamionetu dok on odlazi od Ennisa.

Love is a force of nature

Meni je film među najdražih top 10 filmova, ako ste ga pogledali rado bih čula vaše mišljenje. Ako niste i ako ste stariji od 15god, obavezno pogledajte, nećete ostati ravnodušni.

Love ya all kiss


Post je objavljen 27.09.2009. u 19:47 sati.