Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Toni

Mnogi me čitatelji često pitaju kako je počela i kakva je ljubav s mojim sadašnjim partnerom. Toni je poseban muškarac u pravom smislu riječi. Znam da će se sada mnogi pitati kako to da jedna Domina nakon toliko godina prepusti vodstvo. Međutim stvari nisu onakve kako izgledaju na prvi pogled. Sve dosadašnje muškarce sam osvojila u hipu, onako kako sam želila ili bolje rečeno glatko po nekom mom ustaljenom i već uvježbanom načinu.
Toni je po svemu bio različit. Od prvog trenutka kad sam ga upoznala shvatila sam da je drugačiji, ali ni u snu nisam očekivala da će mi biti potrebno 2 godine da ga dovedem u krevet. Upravo to me još više navelo da ga po svaku cijenu osvojim, jer nisam mogla vjerovati da neko na ovom planetu može tako dugo odoliti mom zavođenju niti pasti na moje ljubavne vještine.
Kako je sve počelo opisala sam u u priči : Broj
Sad ću vam odati i detalje. Kako znate sve je počelo šetnjama uz more, uglavnom s jako malo razgovora i malo meditacije svaku večer na zalasku sunca. Toni me uvijek vodio po okolnim šetnicama uz more, a s vremenom smo te naše šetnje produžili sve dalje u područja koja nisu imala staze. Sve sam više uvjerena da se povijest na neki način vraća ili ponavlja, ali sam počela sumnjati da može i u izmijenjenim ulogama kao u ogledalu. Trebalo nam je nekoliko mjeseci razgovora da se zbližimo toliko da bi ga uspjela uhvatiti za ruku. Toni je bio oduvijek jako suzdržan. U početku je naš dodir ruku bio samo površan, ali svakodnevna šetnja i prirodne prepreke kao stijene po kojima smo se penjali da bi doživjeli svaku večer poseban zalaz sunca su ga primorala da mi ponekad mora pružiti i jaki stisak njegovih ruku. Taj stisak u tijeku predvečerja je ostavljao na mene toliki dojam kao da smo bili intimni, samo nije bilo vrhunca. Nakon što bi se rastali to sam nadoknađivala orgazmom kojeg sam u krevetu morala sama sebi pružiti. Ja sam očekivala da je pitanje dana, možda već sutradan da Tonija uspijem dovesti u krevet, ali što sam duže bila u njegovom društvu činilo mi se da je uspjeh na korak, ali istovremeno je u stvarnosti bilo sve duže i duže.
Ovaj dio mog života sam već opisala u pričama 2006 i 105, pa vas molim da mi ne zamjerite ako su neki događaji opisani dva puta.
Ukratko ću samo ponoviti kako je došlo do početka buđenja naših seksualnih želja.
Moje priče koje mi je prevodio i dopunjavao svaki dan su postajale sve detaljanije i intimnije slobodno mogu reći i paprenije. Kad smo došli do opisa oralnog seksa nastojala sam da moji opisi pokažu kako sam uživala u toj aktivnosti.
Tad sam nadodala:
- Oh,da mi je to sad opet doživjeti...

Toni isprva ništa nije rekao, nego je samo pasivno prevodio na hrvatski moje riječi. Sutradan smo se ujutro vrtili po našim kućama i tad me iznenada pozvao na kupanje brodom, iako smo inače uvijek išli na kupanje uvečer ili kasno popodne. Ta ideja me oduševila. On je pripremio sve, a jelo koje je ponio u brod spremila je njegova kuharica.

Post je objavljen 26.09.2009. u 22:03 sati.