Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ngsport

Marketing

Europsko prvenstvo aerokickboxinga u Puli

U Domu sportova "Mate Parlov" u srijedu 23. rujna. 2009. otvoreno je 2. prvenstvo Europe u kickboxingu za mlađe i starije kadete te juniore. Nravno da smo ponosni što će učenica 8. a razreda naše škole Tea Đuraki predstavljati RH na prvenstvu te sudjelovati ekipno i samostalno. Nadamo se dobrim rezultatima i želimo joj svu sreću.

Na prvenstvu će sudjelovati 1 071 sportaš iz 30 europskih zemalja, među kojima je i 108 hrvatskih reprezentativaca koji će ukupno, što pojedinačno a što ekipno, imati 127 startova. U dvorani je postavljeno šest tatamija i dva ringa na kojima je, odmah nakon okončanja ceremonije svečanog otvaranja, počelo natjecanje. Tatamiji su rezervirani za discipline bez kontakta (aerokickboxing i glazbene forme) te one s laganim kontaktom (semi i light contact), a u njima će se ogledati mlađi i stariji kadeti, kao i juniori. S druge strane, u ring će se penjati samo juniori i to u disciplinama koje sadrže "pravu" borbu i u kojima se udara punom snagom - full contact, low kick i K-1.
Poruka našoj predstavnici: Tea pobjedi "sve’" i nadamo se da ćeš se stići spremiti za dugoočekivanu ekskurziju u Dubrovnik.



Post je objavljen 25.09.2009. u 20:47 sati.