Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Jackson: Madonna je bila zaljubljena u mene!

Godinama je blizak Michaelov prijatelj čuvao snimku njihova razgovora. Napokon ju je odlučio podijeliti s javnošću...

Preminuli pjevač Michael Jackson za života je bio uvjeren kako je kraljica popa Madonna u njega smrtno zaljubljena. Međutim, on joj nije uzvraćao osjećaje 'jer mu uopće nije bila seksi'.

Početkom 90-ih godina prošlog stoljeća Madonna i Michael su nekoliko puta izašli na spoj, ali se Michael odmah ogradio kako između njih nije bilo nikakve romanse i to samo zato što on tako htio, dok je pjevačica bila zagrijana. Michael Jackson: "Madonna je bila iskreno zaljubljena u mene, ali ja nisam bio u nju. Mi nismo imali ništa zajedničkog, osim toga ona uopće nije seksi"

"Madonna je bila iskreno zaljubljena u mene, ali ja nisam bio u nju. Mi nismo imali ništa zajedničkog, osim toga ona uopće nije seksi. Zvijezde poput nje se dive ljudima poput mene. Znaju da si divan i super, ali su ljubomorni! Voljeli bi biti u tvojim cipelama! Madonna je jedna od njih. Ljubomorna je. Ona je djevojka, žena i mislim da je upravo to najviše muči. Zbog mene fanovi padaju u nesvijest i dodvoravaju mi se, a u njezinom slučaju nije tako"; stoji na kazeti na kojoj je snimljen razgovor između Jacksona i njegovog bliskog prijatelja, rabina Shmuleya Boteacha.

Izvor: Dnevnik.hr


Post je objavljen 25.09.2009. u 16:33 sati.