Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmks

Marketing

Župan SDŽ posjetio Troje „budućih sućuračkih vatrogasaca“

Image and video hosting by TinyPic

Splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader, danas je u pratnji šefa županijskog protokola Zvone Mimice, posjetio obitelj Romea i Tihane Kompara u njihovoj obiteljskoj kući u Kaštel Sućurcu. Naime, Romeo Kompara, član DVD-a “Mladost”, koji je od strane Grada proglašen najboljim vatrogascem Kaštela za 2008. godinu, i Tihana Kompara, koja je također članica vatrogasnog društva, u svibnju ove godine postali su roditelji trojki, i to dviju kćeri: Lucije i Marijete i sina Roka.


Župan je ovom prilikom roditeljima četveromjesečnih trojki uručio ček u iznosu od 10.000 kuna, te je naglasio kako je kao gradonačelnik Kaštela poticao natalitet, a s tom praksom nastavlja i kao župan.

- I kao vatrogasac imam obvezu posjetiti ovu obitelj, obzirom kako su svi njeni članovi pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva, napomenuo je župan Sanader, mislivši pri tom na dugu tradiciju obitelji Kompara, gdje je cijela obitelj u vatrogastvu-od bake Ilonke, članice zlatne generacije ženske olimpijske ekipe, djeda Tonča, jednog od osnivača društva DVD-a „Mladost“, pa do oca Romea, i majke Tihane, koji kažu kako pored vatrogastva vole i dalmatinsku pismu, pa su ujedno oboje i pjevači u dalmatinskim klapama.


Roditelji živahnih trojki zahvalili su županu Sanaderu na posjeti i donaciji, a novac će, kazali su, potrošiti “na pelene i mliko” koji su im najpotrebniji.



Post je objavljen 23.09.2009. u 14:10 sati.