Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hidas

Marketing

ZELENA LISTA U SPLITU! :)

Iako sam iz Zadra i simpatiziram anarho-sindikalizam te sam se počeo baviti osobnim mentalnim, duhovnim i fizičkim razvojem, yogom, sungazingom i sl, a ne volim zle manipulatore, moćne političare i sl., također mi je draga i jedna "mala" simpatična politička stranka za koju vjerujem da je drukčija, poštenija i bolja od svih ostalih "velikih" političkih stranaka. Naravno radi se o jednoj i jedinoj - Zelenoj listi thumbup
Zato mi je iznimno drago da se podružnica te stranke konašno osnovala u SPLITU yes

Osnovana Podružnica Zelene liste u Splitu

U srijedu 16. rujna 2009. osnovana je nova podružnica Zelene liste za grad Split. U prostorima Europskog pokreta, među tisućljetnim zidovima Dioklecijanove palaće, sakupilo se tridesetak aktivistica i aktivista koji su odlučili pridružiti se Zelenoj listi jer dijele isti životni svjetonazor. Osnivanju su kao gosti prisustvovali supredsjednica Zelene liste Vlasta Toth i Anne de Boer, kao predstavnik Europskih zelenih, te članovi Zelene liste sa Šolte i aktivisti udruge Eko-Branimir iz Muća.
Za predsjednicu splitske podružnice izabrana je Sanja Brbora, potpredsjednik je Lovro Rumora a tajnica je postala Branka Smoje. Osim navedenih u upravni odbor podružnice izabrani su: Deana Hem, Irmana Đukla, Dalma Luketin, Ibrahim Agačević te Mislav Luketin.

Zelena lista u Splitu za sada ima sjedište na adresi Rendićeva 5 ali očekuje se da će uskoro oformiti svoj ured u jednom od gradskih prostora na Prokurativama.

Za sve informacije do daljnjeg se možete obratiti Lovri Rumori na telefon 098/ 29 25 24 ili 021/ 386 316 te na e-mail: lovro.rumora@st.t-com.hr

www.zelena-lista.hr

Post je objavljen 23.09.2009. u 14:02 sati.