Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Pitomačani se pripremaju za Prvi Panonski biciklistički maraton

Prvi Panonski biciklistički maraton koji traje od 28. rujna do 4. listopada 2009. prolazi kroz 8 županija od Karlovca do Iloka te okuplja najizdržljivije bicikliste naše regije među kojima su i dvojica pitomačana, Zdravko Poljak i Goran Begović.
Zdravko i Goran svakodnevno treniraju vožnju biciklom vozeći rutu od 100 kilometara koju prođu za četiri sata. Za sada su oni jedini predstavnici Virovitičko-podravske županije koji će odvoziti cijeli Panonski maraton od Karlovca do Iloka.
Ulazak u Virovitičko-podravsku županiju je trećeg dana maratona 30. rujna u 11 sati kada se iz Kozarevca kreće prema Otrovancu gdje će maratonci ručati te krenuti prema Virovitici, Slatini i Orahovici.
U restoranu Zlatni klas Otrovanec maratonce će dočekati i župan naše županije s predstavnicima turističkih zajednica koji će im zaželjeti sretno putovanje našim krajem.
Pozivamo sve bicikliste rekreativce da se pridruže svojim biciklima u podršci naših predstavnika kroz našu županiju.

Pošto "Prvi Panonski biciklistički maraton" starta iz karlovačke županije od koje je Pitomača udaljena 170 kilometara ,naši biciklisti Zdravko i Goran ovim putem traže sponzorirani prijevoz za bicikle i opremu do Karlovca.

Unaprijed Vam zahvaljujemo!
KONTAKT: povratak-pitomace@net.hr


Post je objavljen 22.09.2009. u 20:00 sati.