Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goticlolita

Marketing

~°°Bite it, bite it like a bulldog bite like a bulldog to the bone, never let it go, bite it, bite it like a bulldog bite it like a bulldog freaking out, foaming at the mouth°°~



ajme ljudi. pa moj blog jos postoji :D.
a zadnji post je bio u 4-om mjesecu.

Image Hosted by ImageShack.us


dakle tada..jasam bila sa Mateoom. a da. poceoe srat okolo dasmo se jebali,dasam mu pusila i da ima snimka =/. takoda nie mise to dalo trpit pasam prekinula sa njim. i prohodala sa Razom. a kadsam saznala dae Mateoo sa swojom biwsom.. tj. Stellom. bila sam urokana hah. mislim prwo sere po njoi da nie imao oci kadje bio sa njom a onda joi se wraca. no to im je puklo. Stelaae shwatila kakawje idiot (: i uostalom curae zakon.. hm.. ja i Raz smo bili skupa neko wrieme..no po menito nie islo.. jbg. swidao mise Toni <3. a sutrae meni i Toniu 4 mjeseca (:. prediwno hehe cerek. za rodendan sam mu kupila prekul crnu pregacu na kojoj pise will cook for sex! hah.ipak je predobar u kuhinji fino. i narawno par trzalica swih wrsta. da ima za akusticnu, elektricnu i bas thumbup. woljam ga. cerekcerek..

Image Hosted by ImageShack.us


owo ljeto u baskie bilo prebrutalno! bas je bilo ono fantasticno rofl. i ima jako jako jako puno slike koe mise neda sad stawljat hah. bioe swega. opijanja, nargile, rostilja, swada,festanjaaaa, fajtowa.. cak sam se i tukla haha. opet xD.

Image Hosted by ImageShack.us


skola..e da.. ljudi u zadnja 2 tjedna isprawilasam bila 10 komada XD. takoda sam imala 10 duja al sam prosla sa 2.53 wuhuuuu lud sadasam 2.b razred da. moa daky je pala tuzan i mini isto tuzan ali idu i dalje samnom u skolu hehe zubo. u skoli mie brutalno. iam si ekipicu prekul. i super mie. gasparac je pao pae on sad sa nama haha, lom e.

Image Hosted by ImageShack.us


hm..moram priznat dasam se promjenila bang. tesko to proznam headbang. a jebiga nisam htjela to grgr. burninmad. pucam. a jebes. nekako mie swe drugacije. mislim dame pukla ljubaf heh cerek. puca mene i swasta drugo da mie ljepo XD.

Image Hosted by ImageShack.us


htjela bih poboljsat moje snowe. htjela bi se okrenut na wedru stranu. ali nemogu. wuce me natrag. ono nije za mene. boje, weselje, beskonacan smjeh.. nemogu wise to podnjet. smijem se dok sam sa onima koje wolim i medu kojima mogu bit ono sa jesam! ono widim poglede od drugih osoba. drugacija sam od njih..da.. i ponosna sam na to. wolim bit drugacija. a oni su ljubomorni jer su isti kao drugi. e pa ja nisam.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

mwa mwa :D

Post je objavljen 21.09.2009. u 11:19 sati.