Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Znanstveni orgazam 7 dio

Igra sa Ediem mi se jako svidjela pa sam nestrpljivo čekala iduću mogućnost, a to je obično bilo pred vikend ili još po neki puta u tjednu, ovisno o tome koliko sam obaveza imala na poslu i kući. Za slijedeći naš susret sam vješto smislila izgovor kako da ga namamim jer još uvijek nije stekao sigurnu potrebu i ovisnost o mom načinu vođenja ljubavi.
Opravdanje mi je bilo za ovaj put da moramo nastaviti sa stimuliranjem proizvodnje spermija, jer je to jedini način da se terapija uspješno nastavi, zato što je duže vremena bio neaktivan.

Bilo kako bilo, Edi je u zakazano vrijeme došao kod mene u stan.
Poslala sam ga da se preobuče u svoj haljetak. Skinula sam gaćice, obukla moj bijeli mantil i jedva sam uspjela sjesti u fotelju, a on je već bio nazad. Ovaj put sam pribjegla mom starom triku sa umorom i bolom u nogama.

Prije bilo koje aktivnosti s njim zamolila sam ga da mi izmasira noge mojim umiljatim ali zapovijedničkim glasom. Edi mi je pažljivo skinuo cipele i finim pokretima masirao moja stopala, već je znao kako treba masirati, a ja sam mu samo povremeno dala po neku uputu. Po mojoj staroj tehnici kako se on penjao masažom prema mojim listovima noge, tako sam ja polako širila koljena i sve se dublje naslanjala u fotelju, tako da je moja maca došla do ruba fotelje.
Edi se već počeo penjati s mojih listova na koljena i tad je ruke zamijenio usnama točno u trenu prelaska granice na bedra. Dodir usana po unutarnjoj strani bedara me oduvijek uzbuđivao jer je to bio prvi znak približavanja mojem sexu, mojoj intimi, mojoj vulvi. Edi je vjerno ljubio moja bedra i polako se penjao sve bliže usminama. Polako sam mu usmjerila glavu i usne prema centru mog užitka, na klitoris, a povremeno sam mu davala znakove da malo poliže cijelo područje od moje guze, pa sve do vrha brežuljka koji je isto tako osjetljiv na ugodne dodire i poljupce.

Orgazam mi je stigao neočekivano brzo, ali nije bio jak kako sam mislila. Malo sam se zgrčila i osjetila sam da mi nije dosta ova kratka igra. Tad sam mu dala mali jastuk i rekla da legne na pod, a ja sam zadigla moj mantil i spustila se na njegove grudi, tako da mu je maca bila točno ispred lica. Edi je gledao u moje međunožje, a ja sam vulvu približavala njegovim usnama i jeziku. Kad je počeo lizati malo sam usporila napredovanje, ali kad sam osjetila da mi je potreban jači dodir, nadvila sam se iznad njegove glave i cijelom težinom spustila na njegovo lice.

Rukama sam se naslonila na fotelju, a bedrima okružila njegovo tijelo. Sad je bio potpuno u mojoj moći. Samo sam mu rekla ajde, nastavi i stisnula bedra i još jače nalegla na njegovo lice i tijelo. Počela sam jahati kao da jašem konjića, a upravo su me ti pokreti uzbuđivali i dali mi neki poseban erotski naboj cijeloj situaciji.

Edi je držao ruke na na mojim bedrima i tako pokušavao kontrolirati moju težinu na njegovom licu, kako bi došao do zraka, što mu je samo povremeno uspijevalo jer sam krupnije građe od njega. Ovaj put orgazam nije dolazio odmah ni površno, nego se moje jahanje produžilo, ali je zato orgazam polako i snažnije dolazio iz svih dijelova mog tijela i približavao se mom međunožju.

Jahala sam sve brže i tad je počela cijela predstava mojih osjećaja i grčeva užitka. Najprije sam osjetila slast kako me obuhvata po trbuhu i bedrima, a onda je počelo sve da se grči, a najviše moja vagina koja je Ediu poslala nekoliko gutljaja slatkaste sluzi. Edi je znao da ni kap ne smije pobjeći, da ne smije odvojiti usne od mojih usmina. Kad me taj val užitka prošao tad se moj mjehur u ritmu jahanja počeo opuštati i osjetila sam kako svakim udarcem galopa špricne i gutljaj mokraće ravno u Edijeva usta.

Kako je galop usporavao, tako se i moja maca opuštala a zlatni tuš je sad sam od sebe proradio u blagom mlazu i oblivao Edievo lice, jer više nije mogao pokupiti sve moje sokove koji su na sve strane špricali.

Kad se sve umirilo osjetila sam da se Edi pokušava izvući ispod mene, pa sam malo podigla bokove i dopustila mu da se izvuče. Jedva sam sjela na fotelju od siline orgazma koji je protutnjao kroz moje tijelo.

U trenutku kad sam otvorila oči iz tog zanosa ugledala sam Edia kako kleči kraj mojih koljena i gleda me. Osmijeh na mom i njegovom licu su zablistali. Edi je još neko vrijeme ljubio moja koljena i bedra. Tad sam mu rekla da ode na stol i da me sačeka, osjećala sam obavezu da i njemu pružim malo užitka, jer ga je zaista zaslužio.

Kad sam se ustala mantil je sam od sebe pokrio moja bedra. Tad sam prišla stolu i razotkrila Edievo tijelo. Bio je nježan i zavodljivih oblina, da nije imao taj mali penis, lako bi prošao za neku djevojku, jer su mu i grudi imale ženski oblik sa naglašenim bradavicama tamne boje. Pomilovala sam ga po trbuhu i bedrima i nestrpljivo se nagnula nad njegove bokove, tad sam u trenu uhvatila u usta cijeli njegov spolni sustav i zarobila ga mojim usnama i ustima.

Krajičkom oka sam ga gledala, samo je uzdahnuo i zatvorio oči. Vještina mojih usta, jezika i sila usisavanja mojih pluća su Edia dovele do orgazma za nekoliko minuta. Sve je tako brzo počelo i završilo da sam poželila da još malo potraje, ali špricanje po mom jeziku i drhtanje njegovog tijela, a zatim i omekšanje njegovog uda su okončale tu ugodnu igricu.

Kratak osmijeh na mom licu, te odamah zatim ozbiljan pogled su bili znak da je igra završena i da sam opet direktorica, a on poslušni radnik. Poslala sam ga da se obuče i bez poljupca ili pozdrava poslala van, a ja sam sve pospremila na brzinu i otišla u stvarni svijet.

Idućih tjedana se naša igra usavršila, bilo je potrebnio samo da Edia pozovem na telefon i rekla bi mu da donese dokumente u 5 po popdne, a on je već znao što to znači. Igrala sam te igre sa Ediem dok mi nije dosadilo, a tad sam ga otpustila kao ljubavnika, jer je nešto novo bilo na vidiku. Edi je ostao vjeran djelatnik kod mene uvijek u nadi da ću ga jednog dana opet pozvati da donese dokumente.

Post je objavljen 20.09.2009. u 02:08 sati.