Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

fijuuuuuuuuuuuu


Evo, jučerašnji dan već prošao, i Mrva napunila 6 mjeseci.
Gledam kako spava ta mala štruca... svaki dan mi na očigled raste i napreduje.

Prava je cura, brbljava, nasmijana... smije se od kad otvori oke pa dok ne zaspi. Već neko vrijeme je u trendu pljuckanje i vrištanje, pa kad se zadere, čuje se da je tatina kći. blabla

Cijelu noć spava, al zato malo danju, nema vremena za spavanje kad treba sve čuti, vidjeti, staviti u usta, isprobati, počupati, grebati, posliniti , pogotovo sad kad je i prvi zub izašao.
Već sjedi ko velika, puzi svojim čudnovatim stilom (siroti nos, stalno na njega aterira) kiss, ljuti se kad nije po njenom (eto, od malih nogu žena zna kaj hoće naughty), zna i šarmirati već, treptati okama i dobiti ono što hoće od... bilo koga.

Dugo me nije bilo, al jednostavno, uz njih dvoje teško da mogu sjediti i pisati, pogotovo nakon cijelog dana tempa uz malecku i eventualnih 2-3 puta po pola sata spavanja, a uglavnom u to vrijeme stignem na praviti pola ručka ili nešto drugo-na pola... A kad padne večer, već sam mortus i jedva čekam krevet, i nema šanse da idem pisati. Žao mi je što nemam više vremena za Zvrka, ali zato to nadoknađuju Bake i dida, pa kad je kod njih uživa u njihovoj pažnji. A i kad baka ode s Mrvom u šetnju pa ulovimo nas dvoje vremena za igrice, ili kad Mrva zaspe navečer, onda Zvrka i ja gledamo film uz kokice ili čitamo svako svoje uz uzajamnu pomoć pri nepoznatim pojmovima (genijalac je u objašnjavanju pojmova koji, inaće, nemaju nikakvog smisla rofl niti postoje).

Zvrk se preko ljeta jako izdužio, prava je glista. Naučio je čitati pisana i štampana slove i sad sam čita stripove naughty, knjigice, al najviše o omiljenim likovima, Ben 10 i Gormiti.


Danas sam ga slušala... i snimila kako čita... u tjedan dana je toliko već napredovao s brzinom, da će uskoro čitati jako tečno. I sve to svojevoljno. Već mu dosadilo da me uvijek čeka kad ću ja imat vremena da mu čitam rolleyes . Ipak još nema niti 5 i pol godina, a već čita bolje nego neki školarci koje znam (a mama ponosnaaaaaaa smokin)



Bratsko-sestrinska ljubav je velika . Zvrk je toliko grli i ljubi i mazi da bi je mogao zadaviti (to ga razumijem, i ja ponekad imam taj poriv prema osobama koje volim naughty), a Mrva-čim ga čuje počne se smijati i puzati prema njemu... nešto predivno. Nadam se da će se ljubav nastaviti cijeli njihov život, jer će trebat jedno drugo.

Dosta pisanja za ovaj put. Idem još dodati neke detalje u box i spavanje. Dizanje u 6, i onda cijeli dan skakanje i pričanje i vožnja, i vika i cika i puzanje i.... ma, jednostavno uživanje...



Post je objavljen 20.09.2009. u 02:27 sati.