Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Fanovi uočili greške na albumu 'Celebration'

Fanovi su uočili greške u CD knjižici albuma 'Celebration', te od imena producenata do loših remasteriranih pjesama.

William Orbit je potpisan kao producent pjesme 'La Isla Bonita', te 'Die Another Day'. Fanovima je dobro poznato da je Patrick Leonard zaslužan za 'La Isla Bonitu', a francuski čarobnjak Mirwais je producirao 'Die Another Day'. Ime Patricka Leonarda je zamjenilo mjesto tekstopisca Williama Orbita za pjesmu 'Beautiful Stranger'. 'Papa Don't Preach' uopće nema produkcijske informacije.

Postoje greške i u imenima tekstopisaca. Na potpisu tekstopisca za 'Dress You Up' stoji Andrew LaRusso, a pravo ime je Andrea La Russo. Ista stvar se desila s novim singlom 'Celebration', Ciaran Gribbin je prešao u Ciarian Gribbin. Greške u imenima se nastavlju, Patrik Leonard je za pjesmu 'Cherish' potpisan pod prezimenom Leonardt. 'Revolver' je jedina pjesma koja ima cijela imena produkcije, čak ih nema ni 'Celebration'.

Fanovi su iznenađeni što je 'Miles Away' našao svoje mjesto među ostalim pjesmama, dok je 'Give It 2 Me' izbačen. 'Miles Away' nema nikakvog komercijalnog uspjeha, čak je pogoršao Madonnino mjesto na britanskoj top listi, odnosno, prekinuo njen lanac njenih uzastopnih top 20 hitova. Da li je nedostatak 'Give It 2 Me' na albumu 'Celebration' Madonnina osveta Pharrellu što ju je rasplakao u studiju? :)

'Music' je najbolji primjer za remasteriranu pjesmu, možete čuti razne zvukove i beatove tijekom pjesme. Čini se da nema nikakvih noviteta u zvuku za 'Crazy For You', 'Vogue', 'Like A Virgin' i 'Open Your Heart', ti hitovi su samo skinuti s albuma 'Immaculate Collection'.

Fanovi tvrde da 'Express Yourself' i 'Cherish' imaju očajnu remasteriranu verziju. Za 'Express Yourself' su uradili edit mnogih verzija (uključujući Local Mix), a kraj tog hita je prerano prekinut. Završetak pjesme 'Cherish' završava pogrešno na dva stiha, umjesto da Madonna pjeva 'Can't get away, I won't let you/Can't get away, I could never forget to', pjesmu završava s 'Can't get away, I won't let to!' Tvrde da kraj pjesme 'American Life' se može čuti u uvodu za 'Hollywood'. Čak su primjetili da su za 'Eroticu' u nekim momentima isključili beat, te uprskali s početkom pjesme 'Dress You Up'. Cijelu kolekciju 'Celebration' je remasterirao Pat Kraus u studiju WEA Studios u Los Angelesu, mislim da bi novopečeni DJ Jesus Luz bolje odradio posao.


Post je objavljen 19.09.2009. u 13:10 sati.