Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bankarka17

Marketing

Zašto mrzim roditeljske

Zato što je to vrijeme od 45 minuta u kojem neki roditelji samo klimaju glavom.
Kaže profesorica da djeca MORAJU nositi dva para obuće za preobuvanje u školi.Naime,djeca varaju!!!Ma nemoj.Jedne tenisice nose u torbi i ne preobuvaju se.A jesu nam klinci pametni.Sada,kaže profka, moraju nositi tenisice za tjelesni i obične papuče ,kao one za vrtić ili bolnicu. E .......ono tko će to platiti??Ne samo što im torbe teže po 1o-ak kilograma,nego treba tome dodati i dva para obuće.
Naravno,neki roditelji kažu da je to u redu,smješkaju se profki........podržavaju je u svemu.Možda da im kaže da skoče kroz prozor?
Većina roditelja se samo pogledava i šuti.Mama do mene (moja frendica) mi šapće da ne zna kako će za njih četvero kupiti još i papuče,kada nemaju ni sve radne bilježnice.Kažem joj,ustani i reci.Ona meni da neće jer ju je sramota.
Ustajem ja,kažem što mislim i dajem odmah prijedlog da dežurni učenici i dežurni profesor odmah kod ulaska (u holu) malo pripaze da li se preobuvaju.Ne moraju oni svakoga pojedinačno kontrolirat,jer je to nemoguće,ali sama njihova prisutnost će biti dovoljna.
Ali ne,ne.Dežurni profesor sjedi u Zbornici i čeka da ga potraži neki roditelj,ta nije on tu da se mješa s učenicima.
Uglavnom,preživila sam par čudnih pogleda,kao ono što se ova javlja,od mama i tata klimoglavaca.
I zaključak,moje djete neće nositi i papuče,jer mu ja to ne dozvoljavam.i točka.


Post je objavljen 19.09.2009. u 10:47 sati.