Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/annebonny

Marketing

Time and time again

Znam, imate pravo, predugo nisam ništa pisala. No opet znate da mi je laptop bio na popravku. Malo sam vremena provodila na kompu tako da vam nisam ni stizala komentirati, oky osim svojoj najdražoj blogerici, no da mi se ostatak drage blog ekipice ne uvrijedi od danas se sve vraća u normalu. Dakle nećete čekati mjesec dana na komentar.
Image Hosted by ImageShack.us

Ovo je prvi put u povijesti bloga da nisam napisala post povodom svog rođendana, koji je btw bio 04.09, navršila sam 19god, uf što se brzo stari. Rođendan je sasvim dobro prošao, čak su mi i rođaci došli što me ugodno iznenadilo. Imamo još jedan rođendan, 19.09, moj Luigi slavi godinu dana. Trebali bi već znati tko je Luigi, čak sam u jednom postu stavila njegovu slikicu, eto koliko se ponosim njime. No da nebi bilo zabune, Luigi je moj bellypiercing iliti pirsing na pupku. Već godinu dana je samnom, dušica mala. Obožavam, to je blago rečeno, ludim za pirsinzima i tetovažama, nema ljepših ukrasa za tijelo. Već mi je prešlo u naviku davati savjete i biti pratnja svima koje se odluče tetovirati ili pirsati. Još samo da se zaposlim u nekom pirsing studiu, heh.
Image Hosted by ImageShack.us

Kad vas već o svemu obavještavam trebate znati da je ovo moje doba godine, jesen i zima, ne mogu objasniti ali u to doba me preplavi neki poseban osjećaj, jednostavno to sam ja. Mogla bih zagrliti cijeli svijet i još mi nebi bilo dovoljno. Možda ima neke veze s time što sam Djevica u horoskopu, a mi smo ukratko emocijalni frikovi, ali u dobrom smislu naravno. cerek Kad bude zima načitat ćete se postova o svemu lijepom što nam donosi, snijeg, večer uz kamin, ma ima zima svoje čari.
Evo da vam ne duljim više, znate da sam se vratila i nastavljamo se čitati kao i inače.
Image Hosted by ImageShack.us

Ljubim vas sve.
Love ya all
kiss


Post je objavljen 18.09.2009. u 17:26 sati.