Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

Crvenkapa i gravitacija

Niko mene ne more ispizdit ka moja prijatejica Crvenkapa, niko! Ne znan ni šta mi bi da se sprijatejin sa curetkom od 35 godina, mislin, šta ta pametno može reć, aj recite??

Ja, ka žena u nekin ka zrilin godinama, tribala bi čuvat svoje živce i ugled, a ne se vako snervat svako malo, i to sve zbog Crvenkapinog običaja da stalno bude u nekoga zajubjena, i to nesritno!

Tako ja danas šetan po gradu, dobre voje i najeanput me zove Crvenkapa, i opet priča o njenome nekom kojega oće ali ga ne more dobit. Mislin, ona je jednostavno prirodni talent za muške do kojih ne može doć. Njoj uopće nije važno je li muškić naprimjer bogat, situiran, ili kakvo auto vozi, niti koliko je zgodan, i je li visok ili nizak. Njoj je važno samo jedno: Da ga ne može dobit!!!! Šta je nedostupniji, njoj draži.

Kad joj se neki muški pokuša približit, ne reagira, sve dok ne otkrije da je nedostižan. Najdraži su joj oni zauzeti, ili još boje, oni poprilično oženjeni, i koliko znan još jedino nije bila zajubjena u nekog muškog šta voli samo muške.

Ali poznavajući je, doć će ona i do toga. Nać će neku skroz nemoguću misiju, naprimjer nekog oženjenog muškog, a koji je uz to još i peder. A ko zna, možda mi jednog dana saopći da se zajubila u nekoga redovnika koji se zavitova da neće žensko u životu ni pogledat, a kamoli taknit. Mislin da joj je to krajnji cilj. Onda bi mogla mirno bit nesritna do kraja života!

I zašto mene to toliko živcira? Zato šta je Crvenkapa jedan tako smišni i lipi i zgodni stvor! I još je u najbojin godinama, a stalno nesritna! Ma jebenliti naš ženski mazohizam! Krivo mi je šta troši najlipje godine na neke tamo nedodirljive tipove, namisto da uživa u životu ka šta je Bog to bija i zamislija!

Tako kad me danas nazvala i počela opeta o gospodinu Nedostižnom, puka mi je film, i počnen joj držat odgojno-obrazovno-osvješćujući govor:

- Slušaj ti blesačo, u najbojin si godinama, iskoristi to kako triba...
- ..je..je...(šmjc)..ali kad mi je on taaako...(šmjc)....
- Gledaj, Crvenkapo, imaš 35 godina, skroz dobro izgledaš, sve ti je još čvrsto i zategnuto, jel' tako?
- hm..pa je, nije da se falin, jel'...
- e, i sad kad si tako mlada i šesna, misliš da imaš vrimena i privilegiju bit nesritna, a?
- pa...ne znan, šta oćeš reć..?
- oću reć, jedno jutro ćeš se probudit, i neš više imat 35, nego 45, i više ti sise neće stat, nego će ti past, izgubit bitku sa gravitacijon!
- oli su tebi pale?
- ne znan!!!
- jebate, kako ne znaš jesu li ti vlastite sise pale??
- tako, ne znan, jer me straj i pogledat, i ne skidan ređipet, jer NE ŽELIN ZNAT!!! u ređipetu i spavan! ređipet nosin i liti ispod kostima!
- uvik san govorila da ti nisi baš sva svoja...
- nisan JA sad tema, nego TI, i tvoje sise! daklem, jednoga dana ćeš imat četresipet godina, i kad legneš na leđa sise će ti se razbižat svaka na svoju stranu, tojest jedna će otić livo, a druga desno, i to ekstremno livo, i ekstremno desno! E, kad ti se to desi, kad ti sise postanu ekstremisti, najeanput ćeš svatit da je život lip, i da je prid tobon još najviše 10g dobrog seksa, naime, toliko ćeš još moć bit seksi muškima, a da in se ono ka ne gadi, razumiš???
- razumin (pokunjeno)
- e, drago mi je šta razumiš, i sad se lipo izvoli omanama sritno zajubit u nekoga, jasno??
- je..baš si ti jedna pametna žena, znaš. I drago mi je šta iman takvu prijatejicu....nego..jesu li ti pale, a? aj reci, ostaće među nama....




Post je objavljen 17.09.2009. u 21:33 sati.