Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sahovski-lovac-pazin

Marketing

TURNIR POVODOM DANA GRADA NOVIGRADA

BRANKU LOVRIĆU PRVIJENAC

Povodom dana grada,Novigrad je prvi put organizirao otvoreni turnir po ubrzanom tempu koji će postati tradicionalan.Nastupilo je devetnaest igrača iz Istarske i Primorsko-goranske županije,a pomalo neočekivano sastav turnira bio je iznimno jak.
Tako su dva intermajstora ostala bez plasmana među prvom trojicom koji su bili novčano nagrađeni,a za utijehu su dobili prigodne nagrade kao i svi ostali igrači.
Turnir je odigran u sedam kola,a tempo igre bio je deset minuta po igraču.
S obzirom da su Branko Lovrić i Idriz Muslija osvojili po šest bodova,o pobijedniku je odlučio dodatni kriterij koji je pripao Branku Lovriću.Dodatni kriterij odlučio je i o trećem mijestu,pa je tako Bujac Domagoj Bulić bio treći ispred dva intermajstora Miroslava Žufića te Roberta Lončara.
Treba istaknuti da su na ovom turniru sudijelovala i tri naša člana Udovičić Roland,Prpić Ivan te Rafaelić Denis,od kojih moramo istaknuti jako dobar rezultat Udovičića koji je na kraju turnira jako zadovoljan pruženom igrom pa tako stoji i podatak da je čak iza njega ostao i majstorski kandidat Jezidžić Gordan sa rejtingom od 2217 bodova.
Konačni poredak:
1.LOVRIĆ BRANKO
2.MUSLIJA IDRIZ
3.BULIĆ DOMAGOJ
4.ŽUFIĆ MIROSLAV
5.LONČAR ROBERT


Post je objavljen 28.08.2009. u 22:24 sati.