Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

NK Strijelac – NK Brinjani 4 : 1

13.9.2009 odigrali smo 3. kolo 3. ŽNL. Početak utakmice obilježila je igra na sredini terena gdje smo mi imali kontrolu lopte i igre. Gosti su pokušavali iz kontri i polukontri.
Što je utakmica više odmicala mi smo više pritiskali i stvarali šanse te imali više udaraca izvana no ni jedan nije ugrozio gostujućeg vratara. I kako već to ide kada promašiš par dobrih šansi dobiješ gol. Gostujući napadač je primio jednu dugu loptu, gurnuo je u prostor gdje drugi gostujući napadač utrčava i daje povratnu loptu na peterac koju njihov igrač posprema u praznu mrežu i to je vodstvo gostiju 0 : 1. Nakon toga mi još više pritišćemo i nakon jedne akcije Kuharić je srušen na 20ak metara, loptu uzima Pervan i iz odlično izvedenog slobodnjaka izjednačava rezultat na 1-1. Tim rezultatom se odlazi na poluvrijeme.

U drugi dio gosti ulaze bolje i pritišću nas i stvaraju dosta šansi no na našu sreću ni jednu nisu pretvorili u zgoditak. Mi smo se uspjeli oduprijeti pritisku gostiju i uspostavili ravnotežu u igri. Oko 70 min nakon jednog našeg kornera Deni Čosić nas dovodi u vodstvo udarcem glavom sa peterca. Nakon toga igra gostiju se potpuno raspala, te smo mi to iskoristili i postigli još dva gola. Prvo je Kuharić nakon solo akcije povisio na 3 : 1, a nakon toga Deni Čosić postavlja konačni rezultat na 4 : 1, gdje se našao sam oči u oči s golmanom i uspješno ga matirao.

Žute kartone zaradili su Čović, Madunić i Čavlina.

Sastav : Sabljov, Perinović, Dvorski, Mikulić, Poljak, Čović, Posejpal, Madunić, Pervan, Čosić, Kuharić.

Zamjene : Dorić, Kuna, Korade, Čavlina, Knežević

Rezultati svih utakmica:

1. GARIĆ - DINAMO (J) 3 : 0
2. SELIŠTE - JELENGRAD 0 : 4
3. STRIJELAC - BRINJANI 4 : 1
4. VOLODER - DINAMO (KT) 5 : 1
5. SLOGA ( P ) - NAFTAPLIN 1 : 0
6. MOSLAVINA (DG) - MATIJA GUBEC 4 : 1


Post je objavljen 14.09.2009. u 21:11 sati.