Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/justateenager

Marketing

Nakon dugo, dugo vremena...

That's when she said: "I don't hate you boy,
I just wanna save you while there's still something left to save."
That's when he told her: "I love you girl,
but I'm not the answer to the questions that you still have."


Eto ja se odlučih vratiti pisanju bloga. Pitate se vi (ako tko uopće i bude ovo pročitao) kako sam ja, nakon tako dugo vremena, odlučila opet pisati blog. Zašto se vraćam na ovo već dugo napušteno mjesto?

Pa odgovor je vrlo jednostavan. Uhvatila me nostalgija. Naime, prijatelj mi je rekao da pogledam njegov novi vlog (nije pravopisna greška) i mene je uhvatila želja da ja pročitam svoj blog. To je dovelo do nostalgije... itd. itd. And here I am.

Ovdje sam proživjela puno toga, zbog ovog sam bloga upoznala toliko ljudi koji mi i danas znače jako puno. Sprijateljila sam se s ljudima s kojima inače nebi. Imam puno lijepih uspomena, a sve zbog bloga. I zato sam se vratila, želim i dalje pisati... Pa makar me nitko ne čitao. I pisat ću još dugo, ako ništa onda zbog ovog prepreprepresuper dizajna kojeg imam jako jako dugo ali je jednostavno savršen. Od moje najdraže Amy naravno. =))))

Neću sad tu puno filozofirati, ovo je bio samo jedan "I'm back!!" post i to je to... U ostalim postovima bit će više o mojem mišljenju prema nekim temama i tako, kao i do sad... Slijedeći će post doduše biti jedan malo stariji, kojeg sam našla u skicama a napisala pred 6-7 mjeseci. Nešto zanimljivo, a ni sama neznam sad što sam tad točno htjela izraziti... Da ne duljim...

Lijepi, veliki pozdrav svima koji će ovo pročitati i nadam se da me niste zaboravili...

Kate(y) =)))

Post je objavljen 12.09.2009. u 15:30 sati.